Бефстроганов з відвареного м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Готувати бефстроганов з відвареного м'яса в домашніх умовах можна також з відвареної яловичини. Таке блюдо найчастіше роблять дітям, але і дорослі від нього в захваті. Цей рецепт дуже простий.
Готові перші страви на м'ясному бульйоні? Залиште шматочок м'яса для бефстроганов. М'ясо приготується швидко - близько 40 хвилин, оскільки воно вже готове і його слід лише трохи довести до смаку.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 20 грам
- Крем - 30 грам
- Томатна паста - 30 грам (по бажанню)
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень петрушки - 20 грам
- Оливкова олія - 20 грам
1. Вирішила сьогодні приготувати бефстроганов з відвареного м'яса, оскільки м'ясо залишилося від борщу. Моїй дитині дуже подобається яловичина, приготована саме таким способом.
2. Відварене м'ясо нарізаємо соломкою і відправляємо смажиться на сковороду. Для смаження краще взяти трохи оливкового масла.
3. Нарізаємо цибулю кільцями, поки наше м'ясо смажиться і в кінці відправимо його до яловичини. Кільцями виглядає ефектніше, але можете шинкувати цибулю за смаком.
4. В кінці смаження потрібно додати сметану, поперчити і посолити за смаком. Також бефстроганов з відвареного м'яса в домашніх умовах можна приготувати з додаванням томатної пасти - все на ваш смак.
5. На гарнір відварити макаронні вироби або картопляне пюре. Також до м'яса підійде будь-яка каша і овочі. Смачного!