Суфле з відвареного м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт суфле з відвареного м'яса я підгледіла у подруги в кулінарній книзі і побігла додому записувати собі. Дуже ніжне, соковите, неймовірно смачна страва. Рекомендую спробувати.
Цей рецепт є базою для вашої фантазії і смакових пристрастей. Завдяки йому ви зможете зробити і ситне суфле, і дієтичне. Калорійність можете регулювати за допомогою вибору м'яса і вершків. Такий рецепт задовольнить всі ваші уподобання.
- М'ясо - 500 грам
- Вершки 33% - 200 мілілітрів
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- М'якуш хліба - 100 грам
1
Промийте, зачистите і відваріть м'ясо до готовності. Дайте йому охолонути і подрібніть в блендері.
2
У чашу блендера до подрібненого м'яса відправте яйця, молоко, м'якуш хліба,
Вершки і спеції. Збийте блендером до однорідності.
Вершки і спеції. Збийте блендером до однорідності.
3
Підготуйте формочки для запікання суфле. Їх необхідно змастити рослинним або вершковим маслом, включаючи бортики. Викладіть суфле в формочку і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
4
Смачного!