Салат з відвареного буряка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Простих салатиків просто не може бути багато в кулінарній скарбничці, адже весь час хочеться якоїсь різноманітності. Саме тому, хочу поділитися з вами цим нескладним рецептом. Пробуйте приготувати!
Опис приготування:
Ця класна ідея, як приготувати салат з відвареного буряка, імпровізація. Трохи сиру, часнику і заправки можуть створити цікаве блюдо, яке чудово підійде для перекусу. Можна використовувати як майонез, так і сметану, що вам більше подобається. Для тих, хто втомився від салатів з буряком, чорносливом і горішками, цей варіант стане відмінним різноманітністю.
- Буряк - 600 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
1. Вимийте ретельно буряк і викладіть в каструлю. Залийте водою, додайте сіль і поставте на вогонь. Після закипання варіть на середньому вогні до м'якості (якщо буряк невеликого розміру, то приблизно годинку).
2. Готову буряк остудіть і очистіть.
3. Натріть на середній або крупній тертці.
4. Очистіть часник і додайте в салатник, пропустивши через прес або натер на тертці.
5. Також натріть на тертці сир.
6. З'єднайте всі інгредієнти в салатник і додайте трохи майонезу. Салат не повинен бути сухим, але і багато заправки не потрібно.
7. Ретельно перемішайте і все, салатик з відвареної буряком і сиром можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!