Гуляш з легкого
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш з легкого - прекрасне блюдо, тушковане і смажене на сковороді зі спеціями. До того ж, приготування цього чудового блюда не відніме у вас занадто багато часу, а результат неодмінно порадує!
Перед вами простий рецепт приготування гуляшу з легкого. Перед приготуванням страви слід промити м'ясо, порізати шматочками і помістити в воду на 1 час - воно повинно гарненько пом'якшиться. Готовий гуляш дуже поєднується з різноманітними гарнірами, наприклад картоплею або гречкою. Вдалого приготування!
- Яловиче легке - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Кухонна сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Вода - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
Ретельно промийте яловиче легке, потім поріжте на великі шматочки і залийте водою на 1 час, щоб м'ясо трішки пом'якшало.
Потім поріжте легке невеликими шматочками, помістіть в каструлю, залийте водою і поставте вариться. Доведіть до кипіння і варіть під закритою кришкою, близько двох годин. За пів години до закінчення варіння, приправити сіллю.
Зварене легке остудіть, перемістіть на сковороду і обсмажте до рум'яної скоринки. Потім додайте натерту моркву і порізаний півкільцями цибулю. Смажте до готовності лука.
Додайте каррі, перець і лавровий лист, потім влийте воду. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою 1 час.
Смачного!