Рецепт Гуляш з легкого фото

Гуляш з легкого
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Легке
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Гуляш з легкого - прекрасне блюдо, тушковане і смажене на сковороді зі спеціями. До того ж, приготування цього чудового блюда не відніме у вас занадто багато часу, а результат неодмінно порадує!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування гуляшу з легкого. Перед приготуванням страви слід промити м'ясо, порізати шматочками і помістити в воду на 1 час - воно повинно гарненько пом'якшиться. Готовий гуляш дуже поєднується з різноманітними гарнірами, наприклад картоплею або гречкою. Вдалого приготування!

  • Яловиче легке - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кухонна сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Вода - За смаком
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
гуляш з легкого - фото крок 1
Ретельно промийте яловиче легке, потім поріжте на великі шматочки і залийте водою на 1 час, щоб м'ясо трішки пом'якшало.
гуляш з легкого - фото крок 2
Потім поріжте легке невеликими шматочками, помістіть в каструлю, залийте водою і поставте вариться. Доведіть до кипіння і варіть під закритою кришкою, близько двох годин. За пів години до закінчення варіння, приправити сіллю.
гуляш з легкого - фото крок 3
Зварене легке остудіть, перемістіть на сковороду і обсмажте до рум'яної скоринки. Потім додайте натерту моркву і порізаний півкільцями цибулю. Смажте до готовності лука.
гуляш з легкого - фото крок 4
Додайте каррі, перець і лавровий лист, потім влийте воду. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою 1 час.
гуляш з легкого - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти