Рецепт Котлети з легкого фото

Котлети з легкого
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш , Яйця , Легке
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З яловичого легкого виходять в прямому сенсі «легкі» котлети. Зовсім обтяжують шлунок, дуже смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Опис приготування:

Для котлет відваріть легке і пропустіть його з цибулею через м'ясорубку. Змішайте з м'ясним фаршем, додайте яйце, спеції і пропущений через прес часник. Сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і занурте в льезон. Для льезона злегка збийте в мисці яйця за допомогою вилки і додайте тертий сир. Обсмажте котлети на розігрітій сковороді до готовності. Смачного!

  • Легке - 400 грам
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сир плавлений - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
котлети з легкого - фото крок 1
Легкі відваріть і пропустіть через м'ясорубку з цибулею.
котлети з легкого - фото крок 2
Змішайте отриманий фарш з м'ясним фаршем, додайте одне яйце, спеції і пропущений через прес часник. Перемішайте.
котлети з легкого - фото крок 3
З отримав фаршу сформуйте котлетки.
котлети з легкого - фото крок 4
Для льезона потріть сир і змішайте зі збитими виделкою яйцями.
котлети з легкого - фото крок 5
Котлети обваляйте в борошні, потім занурте в льезон.
котлети з легкого - фото крок 6
І обсмажте їх на сковороді з двох сторін до готовності.

Схожі рецепти