Котлети з легкого
(покроковий рецепт з фото)
З яловичого легкого виходять в прямому сенсі «легкі» котлети. Зовсім обтяжують шлунок, дуже смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді.
Для котлет відваріть легке і пропустіть його з цибулею через м'ясорубку. Змішайте з м'ясним фаршем, додайте яйце, спеції і пропущений через прес часник. Сформуйте котлети, обваляйте їх у борошні і занурте в льезон. Для льезона злегка збийте в мисці яйця за допомогою вилки і додайте тертий сир. Обсмажте котлети на розігрітій сковороді до готовності. Смачного!
- Легке - 400 грам
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сир плавлений - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Легкі відваріть і пропустіть через м'ясорубку з цибулею.
Змішайте отриманий фарш з м'ясним фаршем, додайте одне яйце, спеції і пропущений через прес часник. Перемішайте.
З отримав фаршу сформуйте котлетки.
Для льезона потріть сир і змішайте зі збитими виделкою яйцями.
Котлети обваляйте в борошні, потім занурте в льезон.
І обсмажте їх на сковороді з двох сторін до готовності.