Рецепт Паштет з легкого фото

Паштет з легкого
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Паштети

Паштет з яловичого легкого - бюджетне та універсальне блюдо, які ви швидко і просто приготуєте в домашніх умовах. Такий паштет готується з цибулею, часничком, вершками. Виходить дуже смачно.

Як приготувати паштет з легкого?

1. Легке промийте, вкладіть в каструлю, залийте водою і варіть до готовності.

2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями і обсмажте до м'якості на рослинному маслі на середньому вогні.

3. Готове легке з обсмаженою цибулею двічі пропустіть через м'ясорубку.

4. До легкого і цибулі додайте сирі жовтки, спеції, вершки, пропущений через прес часник, сухарі. Все перемішайте. Повинна вийти однорідна консистенція.

5. Готову масу викладіть в пакет, в якому паштет будемо варити. Пакет повинен підходити для використання при високих температурах. Перетягніть пакет з фаршем, надавши йому бажану форму.

6. Вкладіть пакет в каструлю, влийте води, доведіть до кипіння, а потім варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Паштет можна не варити, а запекти в духовці. Дуже красиво вийде, якщо краю невелике формочки ви викладете нарізкою з бекону, внут викладіть паштет і накриє зверху залишеними краями. В іншому випадку говорити, паштет треба "упакувати" в бекон. Випікати паштет треба в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин.

7. Варену в пакеті паштет з легкого витягніть з води, наколи пакет і залиште його в підвішеному стані до охолодження. Печена паштет також треба остудити.

8. Готовий паштет з легкого відправте на пару годин в холодильник.

Паштет з легкого готовий!

Смачного!

  • Яловиче легке - 500 грам
  • Яєчні жовтки - 3 штуки
  • Вершки жирні - 1/2 склянки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
Як приготувати паштет з легкого?

1. Легке промийте, вкладіть в каструлю, залийте водою і варіть до готовності.

2. Цибуля чистий, наріжте півкільцями і обсмажте до м'якості на рослинному маслі на середньому вогні.

3. Готове легке з обсмаженою цибулею двічі пропустіть через м'ясорубку.

4. До легкого і цибулі додайте сирі жовтки, спеції, вершки, пропущений через прес часник, сухарі. Все перемішайте. Повинна вийти однорідна консистенція.

5. Готову масу викладіть в пакет, в якому паштет будемо варити. Пакет повинен підходити для використання при високих температурах. Перетягніть пакет з фаршем, надавши йому бажану форму.

6. Вкладіть пакет в каструлю, влийте води, доведіть до кипіння, а потім варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Паштет можна не варити, а запекти в духовці. Дуже красиво вийде, якщо краю невелике формочки ви викладете нарізкою з бекону, внут викладіть паштет і накриє зверху залишеними краями. В іншому випадку говорити, паштет треба "упакувати" в бекон. Випікати паштет треба в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин.

7. Варену в пакеті паштет з легкого витягніть з води, наколи пакет і залиште його в підвішеному стані до охолодження. Печена паштет також треба остудити.

8. Готовий паштет з легкого відправте на пару годин в холодильник.

Паштет з легкого готовий!

Смачного!

Схожі рецепти