Паштет з легкого

Паштет з легкого
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Паштет з яловичого легкого — бюджетне та універсальне блюдо, які ви швидко і просто приготуєте в домашніх умовах. Такий паштет готується з цибулею, часничком, вершками. Виходить дуже смачно.

опис приготування:

Як приготувати паштет з легкого?

1. легке промийте, вкладіть в каструлю, залийте водою і варіть до готовності.

2. цибуля чистий, наріжте півкільцями і обсмажте до м'якості на рослинному маслі на середньому вогні.

3. Готове легке з обсмаженою цибулею двічі пропустіть через м'ясорубку.

4. До легкого і цибулі додайте сирі жовтки, спеції, вершки, пропущений через прес часник, сухарі. все перемішайте. Повинна вийти однорідна консистенція.

5. Готову масу викладіть в пакет, в якому паштет будемо варити. Пакет повинен підходити для використання при високих температурах. Перетягніть пакет з фаршем , надавши йому бажану форму.

6. Вкладіть пакет в каструлю, влийте води, доведіть до кипіння, а потім варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Паштет можна не варити, а запекти в духовці. Дуже красиво вийде, якщо краю невелике формочки ви викладете нарізкою з бекону, внут викладіть паштет і накриє зверху залишеними краями. в іншому випадку говорити, паштет треба "; упакувати" в бекон. Випікати паштет треба в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин.

7. Варену в пакеті паштет з легкого витягніть з води, наколи пакет і залиште його в підвішеному стані до охолодження. Печена паштет також треба остудити.

8. Готовий паштет з легкого відправте на пару годин в холодильник.

Паштет з легкого готовий!

Смачного!

  • яловиче легке— 500 грам
  • яєчні жовтки— 3 штуки
  • вершки жирні— 1/2 склянки
  • сіль, чорний перець— За смаком
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • Панірувальні сухарі— 3-4 Ст. ложок
Як приготувати паштет з легкого?

1. легке промийте, вкладіть в каструлю, залийте водою і варіть до готовності.

2. цибуля чистий, наріжте півкільцями і обсмажте до м'якості на рослинному маслі на середньому вогні.

3. Готове легке з обсмаженою цибулею двічі пропустіть через м'ясорубку.

4. До легкого і цибулі додайте сирі жовтки, спеції, вершки, пропущений через прес часник, сухарі. все перемішайте. Повинна вийти однорідна консистенція.

5. Готову масу викладіть в пакет, в якому паштет будемо варити. Пакет повинен підходити для використання при високих температурах. Перетягніть пакет з фаршем , надавши йому бажану форму.

6. Вкладіть пакет в каструлю, влийте води, доведіть до кипіння, а потім варіть на повільному вогні протягом 30 хвилин.

Паштет можна не варити, а запекти в духовці. Дуже красиво вийде, якщо краю невелике формочки ви викладете нарізкою з бекону, внут викладіть паштет і накриє зверху залишеними краями. в іншому випадку говорити, паштет треба "; упакувати" в бекон. Випікати паштет треба в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-30 хвилин.

7. Варену в пакеті паштет з легкого витягніть з води, наколи пакет і залиште його в підвішеному стані до охолодження. Печена паштет також треба остудити.

8. Готовий паштет з легкого відправте на пару годин в холодильник.

Паштет з легкого готовий!

Смачного!

Схожі рецепти

Гуляш з легкого

Гуляш з легкого

Гуляш з легкого — прекрасне блюдо, тушковане і смажене на сковороді зі спеціями. До того ж, приготування цього чудового блюда не відніме у вас занадто багато часу, а результат неодмінно порадує! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування гуляшу з легкого. Перед приготуванням стр...

читати далі
Котлети з легкого

Котлети з легкого

З яловичого легкого виходять в прямому сенсі «легкі» котлети. Зовсім обтяжують шлунок, дуже смачні як в холодному, так і в гарячому вигляді. опис приготування: Для котлет відваріть легке і пропустіть його з цибулею через м'ясорубку. Змішайте з м'ясним фаршем, додайте яйце, спеції і пропущений ...

читати далі
Баклажани-перцевий паштет з горіхами

Баклажани-перцевий паштет з горіхами

Люблю різні закуски з баклажанів. Паштет з запечених баклажанів з арахісом — одна з моїх улюблених закусок! Смажений арахіс надає паштету новий приємний смак, робить його густим і поживним. опис приготування: Поділюся з вами рецептом, як приготувати баклажани-перцевий паштет з горіхами. цей см...

читати далі
Делікатесний паштет з тріски

Делікатесний паштет з тріски

Рибні закуски за святковим столом завжди користуються великим попитом. вони легкі, але тим не менше дуже смачні. Пропоную приготувати найпростішу закуску з копченої тріски, яка вам сподобається! опис приготування: Цікавий паштет з копченої риби, поданий порційно в тарталетках або на крекерах, ...

читати далі
Дієтичний паштет з курячої печінки

Дієтичний паштет з курячої печінки

Домашній паштет ... ну, що може бути смачніше і приємніше? Він готується на основі курячої печінки, овочів, вершків і яблучного повидла. Паштет можна намазувати на хлібець або просто їсти ложкою. опис приготування: Приготуємо дієтичний паштет з курячої печінки в домашніх умовах. Паштет готуєть...

читати далі