Гуляш без муки
(покроковий рецепт з фото)
Способів приготування гуляшу - велика кількість. Щоб приготувати гуляш без борошна в домашніх умовах, потрібно всього одну годину часу і хороше м'ясо.
Готувати гуляш без борошна за класичним рецептом - завжди в задоволення. Смажиться і гаситься м'ясо досить швидко, на гарнір підходить будь-яка крупа або макаронні вироби, а часу на приготування гуляшу знадобиться менше години.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 30 грам
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Для приготування гуляшу можна взяти будь-яку м'якоть. Я вирішила використовувати свинину - вона не тільки смачна, але і швидко готується.
2. Нарізаємо м'ясо кубиками середнього розміру і відправляємо смажитися на сковороду. Для смаження потрібно взяти рослинна олія. Обсмажуємо свинину до легкого золотистого кольору.
3. Додаємо поступово цибулю і моркву (деякі обсмажують овочі окремо і вводять до м'яса), а в самому кінці томатну пасту. Заливаємо склянкою кип'яченої або очищеної води, додаємо спеції, накриваємо кришкою і тушкуємо близько 25-35 хвилин на слабкому вогні.
4. За цей час можна відварити будь-який гарнір. З такою підливою і м'ясом добре поєднуються макаронні вироби, каші або картопляне пюре - на ваш смак.