Млинці з вівсяної муки на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці можуть бути з різною борошна, наприклад, з вівсяної. Готувати точно так же, як і звичайні млинці, але є нюанси, ділюся рецептом.
Вівсяні млинці на молоці - смачні і корисні, готуються швидко і просто з невеликими нюансами, про які більш докладно розказано в покроковому рецепті. З такої кількості продуктів виходить 10-12 млинчиків в залежності від діаметра.
- Вівсяна мука - 100 грам
- Молока - 250 грам
- Вода - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Пакетик ванільного цукру - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Влийте в миску молоко і воду, додайте сіль, ванільний цукор, vbeyte яйця, всипте вівсяну муку, збийте міксером.
Додайте в тісто рослинне масло. Розігрійте сковороду, перед випіканням першого млинця змастіть її рослинним маслом. Смажте з двох сторін.
Перед тим, як налити тісто на сковороду для наступного млинчика, перемішуйте його, так як тісто трохи осаджується на дно.
Млинці з-за низького вмісту глютену в вівсяної борошні - тендітні, можуть зламатися при перевертанні, тому краще робити їх діаметром трохи менше звичайних млинців.
Перед тим, як налити тісто на сковороду для наступного млинчика, перемішуйте його, так як тісто трохи осаджується на дно.
Млинці з-за низького вмісту глютену в вівсяної борошні - тендітні, можуть зламатися при перевертанні, тому краще робити їх діаметром трохи менше звичайних млинців.
Подавайте вівсяні млинці на молоці так, як любите: зі сметаною, з варенням, джемом, зі згущеним молоком, з медом, це смачні і корисні млинці.