Дієтичні млинці з вівсяної муки
(покроковий рецепт з фото)
Ласощі можуть бути не тільки смачними, але і корисними. Один з таких варіантів - це дієтичні млинці з вівсяної муки в домашніх умовах. Це відмінний низькокалорійний десерт для дорослих і дітей.
1. Якщо вівсяної муки під рукою не виявилося, не біда. Досить просто зробити її самостійно з найбільш звичайних пластівців. Для цього достатньо відправити їх в чашу блендера і подрібнити.
2. У невелику мисочку відправити яйця і збити їх трохи з цукром. При бажанні цукор, як і сіль, можна виключити, якщо доповнити дієтичні млинці з вівсяної муки в домашніх умовах перед подачею соусом або фруктовим сиропом, наприклад.
3. Додати розпушувач і молоко. Все як слід перемішати.
4. Поступово всипати борошно, замішуючи тісто.
5. Додати трохи рослинного масла.
6. Якщо в тесті утворилися грудочки, залишити його на 15 хвилин, а потім знову активно перемішати.
7. Сковороду потрібно як слід розігріти, а тільки потім налити невелику кількість тіста.
8. В рецепт приготування дієтичних млинців з вівсяної муки можна додати також щіпку ваніліну або кориці. Смажити з двох сторін до рум'яної.
Готові млинці можна подавати до столу з низькокалорійним натуральним йогуртом, свіжими ягодами або фруктами.
- Вівсяна мука - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів(0% жирності)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
2. У невелику мисочку відправити яйця і збити їх трохи з цукром. При бажанні цукор, як і сіль, можна виключити, якщо доповнити дієтичні млинці з вівсяної муки в домашніх умовах перед подачею соусом або фруктовим сиропом, наприклад.
3. Додати розпушувач і молоко. Все як слід перемішати.
4. Поступово всипати борошно, замішуючи тісто.
5. Додати трохи рослинного масла.
6. Якщо в тесті утворилися грудочки, залишити його на 15 хвилин, а потім знову активно перемішати.
7. Сковороду потрібно як слід розігріти, а тільки потім налити невелику кількість тіста.
8. В рецепт приготування дієтичних млинців з вівсяної муки можна додати також щіпку ваніліну або кориці. Смажити з двох сторін до рум'яної.
Готові млинці можна подавати до столу з низькокалорійним натуральним йогуртом, свіжими ягодами або фруктами.