Кляр без муки
(покроковий рецепт з фото)
Зробити кляр без борошна дуже просто. Кляр знадобиться для приготування відбивних з м'яса, птиці і риби. Додайте в нього спеції за смаком і призначенню.
У клярі борошно легко можна замінити крохмалем, але я вирішила поступити ще креативніше і додала в кляр твердий сир. Натираємо його на тертці, додаємо яйця і сметану і все ретельно перемішуємо. Такий кляр без борошна ідеально підійде для м'ясних відбивних.
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Спеції - За смаком
- Крем - 150 грам
1. Натираємо сир на крупній тертці. Я зазвичай беру солоні сорти ( "голландський", "російський" і т.П).
2. Збиваємо яйця, додаємо спеції. Яйця краще збивати міксером.
3. Додаємо сметану (її можна замінити майонезом) і все перемішуємо.
4. Борошно для цього клярі не потрібна. Чим більше покласти сиру, тим густіше вийде кляр.