Рецепт Кляр без муки фото

Кляр без муки
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

Зробити кляр без борошна дуже просто. Кляр знадобиться для приготування відбивних з м'яса, птиці і риби. Додайте в нього спеції за смаком і призначенню.

Опис приготування:

У клярі борошно легко можна замінити крохмалем, але я вирішила поступити ще креативніше і додала в кляр твердий сир. Натираємо його на тертці, додаємо яйця і сметану і все ретельно перемішуємо. Такий кляр без борошна ідеально підійде для м'ясних відбивних.

  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Спеції - За смаком
  • Крем - 150 грам
кляр без муки - фото крок 1
1. Натираємо сир на крупній тертці. Я зазвичай беру солоні сорти ("Голландський" , "Російський" і т.П).
кляр без муки - фото крок 2
2. Збиваємо яйця, додаємо спеції. Яйця краще збивати міксером.
кляр без муки - фото крок 3
3. Додаємо сметану (її можна замінити майонезом) і все перемішуємо.
кляр без муки - фото крок 4
4. Борошно для цього клярі не потрібна. Чим більше покласти сиру, тим густіше вийде кляр.

Схожі рецепти