Кляр без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.
Кляр без яєць найпростіший і дешевий, до того ж він пісний. Саме слово кляр означає"рідке тісто" . Завдяки клярі шматочки риби, овочів, м'яса набувають апетитний вигляд і смачну хрустку скоринку.
Опис приготування:
Кляр без яєць можна приготувати на темному пиві. Скоринка виходить пікантного гіркуватого смаку. Кляр без яєць можна готувати на воді або молоці. Додавання різних спецій надає клярі особливий смак і відтінок всьому блюду. Крім того кляр перетворює малопривабливі шматочки риби, овочів, м'яса в справжні апетитні шедеври золотого кольору. Якщо кляр без яєць зробите рідким, то скоринка буде хрусткою, а якщо густим, то"хлібної" .
- Борошно - 250 грам
- Пиво світле - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Для приготування клярі приготуйте пиво і борошно, спеції.
Збийте міксером або віночком в однорідну масу.