Рецепт Кляр без яєць фото

Кляр без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Тісто
На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 5 хв.

Кляр без яєць найпростіший і дешевий, до того ж він пісний. Саме слово кляр означає"рідке тісто" . Завдяки клярі шматочки риби, овочів, м'яса набувають апетитний вигляд і смачну хрустку скоринку.

Опис приготування:

Кляр без яєць можна приготувати на темному пиві. Скоринка виходить пікантного гіркуватого смаку. Кляр без яєць можна готувати на воді або молоці. Додавання різних спецій надає клярі особливий смак і відтінок всьому блюду. Крім того кляр перетворює малопривабливі шматочки риби, овочів, м'яса в справжні апетитні шедеври золотого кольору. Якщо кляр без яєць зробите рідким, то скоринка буде хрусткою, а якщо густим, то"хлібної" .

  • Борошно - 250 грам
  • Пиво світле - 500 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кляр без яєць - фото крок 1
Для приготування клярі приготуйте пиво і борошно, спеції.
кляр без яєць - фото крок 2
Збийте міксером або віночком в однорідну масу.

Схожі рецепти