Кляр без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Кляр без яєць найпростіший і дешевий, до того ж він пісний. Саме слово кляр означає "рідке тісто" . Завдяки клярі шматочки риби, овочів, м'яса набувають апетитний вигляд і смачну хрустку скоринку.
Кляр без яєць можна приготувати на темному пиві. Скоринка виходить пікантного гіркуватого смаку. Кляр без яєць можна готувати на воді або молоці. Додавання різних спецій надає клярі особливий смак і відтінок всьому блюду. Крім того кляр перетворює малопривабливі шматочки риби, овочів, м'яса в справжні апетитні шедеври золотого кольору. Якщо кляр без яєць зробите рідким, то скоринка буде хрусткою, а якщо густим, то "хлібної" .
- Борошно - 250 грам
- Пиво світле - 500 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Для приготування клярі приготуйте пиво і борошно, спеції.
Збийте міксером або віночком в однорідну масу.