Рецепт Грузинська солянка фото

Грузинська солянка
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гостре , Печеня
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

На вчорашньому обіді я вирішила приготувати щось з моєї улюбленої кухні, а саме грузинської. Вийшло дуже смачно і ситно. Обов'язково спробуйте і ви!

Опис приготування:

Солянка по-грузинськи не має нічого спільного з нашою солянкою. Це тушкована яловичина з помідорами і зеленню. Цю страву можна готувати з телятиною або свининою. Важливо тільки, щоб страва була гострим. Моя солянка вийшла дуже смачною, м'ясо було м'яким і ароматним. Можна подавати як окрему страву або з запеченими овочами.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Помідори - 300-400 грам
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Braai - 50 грам
  • Базилік - 50 грам
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Гострий червоний перець - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
1
Яловичину наріжте кубиками 2*2 см. Наріжте дрібно цибулю. Яловичину разом з цибулею покладіть в каструлю, налийте невелику кількість води і тушкуйте на середньому вогні в закритій каструлі. При необхідності додайте трохи води, щоб м'ясо не підгоріло.
2
Якщо ви використовуєте свіжі помідори, то вам необхідно їх бланшувати, очистити і нарізати кубиками. Я використовувала консервовані помідори.
3
До вже м'якому м'яса додайте нарізані помідори, подрібнений часник, нарізану кільцями перець, дрібно нарізаний коріандр і базилік.
4
Суміш перемішайте і варіть протягом 15 хвилин. Приправте сіллю. Коли все готово, залиште солянку з вогню і залиште настоюватися 30 хвилин.
5
Подавайте справжню грузинську солянку гарячої, щедро посипте кінзою.
6
Смачного!

Схожі рецепти