Аджика грузинська
(покроковий рецепт з фото)
Ця пікантна грузинська приправа складається з гострого перцю і часнику з додаванням спецій, вона здатна звичайне блюдо вмить зробити неповторним і незабутнім, а ось приготувати її не важко.
Аджику хоч раз в житті пробував кожен з нас, але якщо ви купували магазинний варіант, то я засмучу вас, адже така аджика мало чим нагадує справжню. Однак, якщо ви любите все пікантне і гостре і хочете дізнатися, як зробити аджику грузинську, то я з задоволенням розповім вам про це. Я готую таке частування досить часто, тому можу з повною впевненістю сказати, що в цьому немає абсолютно нічого складного, будь-хто може зробити аджику грузинську в домашніх умовах. Ну а як і з чим її їсти - це вже особиста справа кожного з вас, адже аджика прекрасно поєднується з м'ясом, рибою і овочами, навіть якщо ви просто намажете її на шматочок хлібця, вийде відмінна закуска.
- Перець гострий стручковий - 200 грам
- Часник - 6-8 зубчиків
- Базилік сушений - 2 Ст. Ложки
- Кріп сушений - 1 Ст. Ложка
- Коріандр мелений - 1, 5 Ст. Ложки
- Ucho-сунелі - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - 80-100 грам (базилік, Braai)
- Сіль - - За смаком