Грінки з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Грінки з ікрою - прекрасна прикраса будь-якого святкового столу. Смачні і дуже красиві, вони сподобаються всім вашим гостям.
Грінки з ікрою відмінно підходять не тільки для новорічного столу. Раджу прикрасити їх свіжою зеленню, або придумати компазиция сервіровки. В будь-якому випадку, вони приємно здивують як ваших домочадців, так і гостей. Смачного.
- Вершкове масло - 40 грам
- Перепелині яйця - 5 штук
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
- Білий хліб - 4-5 скибочок
- Червона ікра - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Виріжте з скибочок білого хліба м'якоть. Може, як я, у вигляді кружечків.
На рослинному маслі обсмажте білий хліб.
Зваріть перепіліние яйця круто. Мартенс відділи Желтков. Нам знадобляться тільки жовтки.
Трохи розтопіть вершкове масло і змішайте з жовтками. Додати сіль.
Тепер кожну греночкі змастіть отриманою масою з жовтків. Ікру можете покласти зверху відразу або в перепелиних білках. Красиво і смачно.