Гречка по-купецькому Маггі
(покроковий рецепт з фото)
Ситна гречана каша з м'ясом і ароматною приправою - це простий, але дуже смачний обід для всієї родини! Рекомендую всім на замітку рецепт приготування гречки по-купецькому Маггі, легко і ситно!
Традиційно гречка по-купецькому готується зі свининою, але ви можете приготувати її з індичкою, куркою або іншим м'ясом, на ваш смак. Свинина готується довше, і обсмажувати її теж потрібно більше. Зате з куркою блюдо готується буквально хвилин за 40!
Дивіться, як приготувати
- Свинина або курка - 250 грам
- Приправа Маггі - 1 штука
- Гречка - 250 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Для початку підготуйте інгредієнти.
М'ясо порізати кубиками і обсмажте на розігрітій сковороді до рум'яного кольору, налийте трохи олії.
Відміряйте стакан гречки, промийте її.
Додайте до м'яса гречку і приправу.
Залийте водою (750 мл або 500, якщо у вас не сильно глибока сковорода), доведіть до кипіння, потім вогонь зменшіть і накрийте кришкою. Готуйте 25-30 хвилин. Якщо википить рідина - додайте ще води.
Краще, щоб готова гречка по-купецькому Маггі була рідкувата, не треба чекати, щоб вся вода випарувалася, тоді блюдо буде сухувато.
Подавайте готову страву з овочами. Смачного!