Гречка по-купецькому з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гречка по-купецькому з фаршем - відмінне ситне блюдо для всієї родини. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то така м'ясна каша буде просто ідеальним варіантом для всіх членів сім'ї.
Опис приготування:
Хочете дізнатися, як приготувати гречку по-купецькому з фаршем? Це один з найсмачніших рецептів приготування цієї каші. Його люблять як дорослі, так і діти.
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Фарш м'ясний - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Насамперед необхідно добре промити гречану крупу. Переберія її, щоб позбутися від зіпсованих зерен. Потім викладіть на суху сковорідку і смажте на середньому вогні близько п'яти хвилин.
На другий сковороді пасеруйте морква і цибуля на рафінованій соняшниковій маслічке. Для цього натріть моркву на тертці, а цибулю наріжте якомога дрібніше. Коли овочі придбають жовтий відтінок, додайте до них томатну пасту і фарш. Перемішайте і обсмажуйте близько п'яти хвилин.
Додайте до овочів і м'яса промиту гречану крупу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти на сковорідці, зробіть вогонь самим мінімальним.
Тепер залийте інгредієнти окропом і тушкуйте двадцять хвилин при закопаної кришці. В кінці додайте пропущений через прес часничок, спеції, сіль за смаком. Таке блюдо слід прикрашати зеленню і подавати в гарячому вигляді.