Рецепт Гречка по-купецькому з фаршем фото

Гречка по-купецькому з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Гриби , Гречка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гречка по-купецькому з фаршем - відмінне ситне блюдо для всієї родини. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то така м'ясна каша буде просто ідеальним варіантом для всіх членів сім'ї.

Опис приготування:

Хочете дізнатися, як приготувати гречку по-купецькому з фаршем? Це один з найсмачніших рецептів приготування цієї каші. Його люблять як дорослі, так і діти.

  • Крупа гречана - 1 Склянка
  • Фарш м'ясний - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
гречка по-купецькому з фаршем - фото крок 1
Насамперед необхідно добре промити гречану крупу. Переберія її, щоб позбутися від зіпсованих зерен. Потім викладіть на суху сковорідку і смажте на середньому вогні близько п'яти хвилин.
гречка по-купецькому з фаршем - фото крок 2
На другий сковороді пасеруйте морква і цибуля на рафінованій соняшниковій маслічке. Для цього натріть моркву на тертці, а цибулю наріжте якомога дрібніше. Коли овочі придбають жовтий відтінок, додайте до них томатну пасту і фарш. Перемішайте і обсмажуйте близько п'яти хвилин.
гречка по-купецькому з фаршем - фото крок 3
Додайте до овочів і м'яса промиту гречану крупу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти на сковорідці, зробіть вогонь самим мінімальним.
гречка по-купецькому з фаршем - фото крок 4
Тепер залийте інгредієнти окропом і тушкуйте двадцять хвилин при закопаної кришці. В кінці додайте пропущений через прес часничок, спеції, сіль за смаком. Таке блюдо слід прикрашати зеленню і подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти