Гречка по-купецькому з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Гречка по-купецькому з фаршем - відмінне ситне блюдо для всієї родини. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то така м'ясна каша буде просто ідеальним варіантом для всіх членів сім'ї.
Хочете дізнатися, як приготувати гречку по-купецькому з фаршем? Це один з найсмачніших рецептів приготування цієї каші. Його люблять як дорослі, так і діти.
- Крупа гречана - 1 Склянка
- Фарш м'ясний - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Насамперед необхідно добре промити гречану крупу. Переберія її, щоб позбутися від зіпсованих зерен. Потім викладіть на суху сковорідку і смажте на середньому вогні близько п'яти хвилин.
На другий сковороді пасеруйте морква і цибуля на рафінованій соняшниковій маслічке. Для цього натріть моркву на тертці, а цибулю наріжте якомога дрібніше. Коли овочі придбають жовтий відтінок, додайте до них томатну пасту і фарш. Перемішайте і обсмажуйте близько п'яти хвилин.
Додайте до овочів і м'яса промиту гречану крупу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти на сковорідці, зробіть вогонь самим мінімальним.
Тепер залийте інгредієнти окропом і тушкуйте двадцять хвилин при закопаної кришці. В кінці додайте пропущений через прес часничок, спеції, сіль за смаком. Таке блюдо слід прикрашати зеленню і подавати в гарячому вигляді.