Рецепт Горіховий рулет фото

Горіховий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Дріжджове тісто , Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це відмінний десерт до ранкового чаю або кави. Але найсмачніше його їсти ввечері з теплим молоком. Начинка з горіхів виходить дуже смачна. Спробуйте!

Опис приготування:

Ароматна горіхова начинка в поєднанні з ніжним дріжджовим тестом дають просто приголомшливо смачна страва. Замість дріжджового тіста можна використовувати і листкове. Пробуйте і експериментуйте!

  • Борошно - 2, 5-3 склянки
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 1 чайних ложок
  • Цукор - 250 грам
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Грецькі горіхи - 500 грам
  • Мед - 80 грам
  • Жовток яєчний - 1 штук
  • Вода - 50 грам
горіховий рулет - фото крок 1
Дріжджі розчиніть у невеликій кількості теплої води. Дайте постояти хвилин 5.
горіховий рулет - фото крок 2
Потім додайте 200 г. Цукру, рослинна олія, борошно і молоко. Замісити тісто. Дайте йому підійти протягом години в теплому місці.
горіховий рулет - фото крок 3
Для приготування начинки нагрійте молоко і розчиніть в ньому 50 Цукора і гр міді. Потім змішайте з меленими горіхами.
горіховий рулет - фото крок 4
Готове тісто розкачати і викладіть горіхову начинку. Підверніть краю.
горіховий рулет - фото крок 5
Поверніть в рулет. Верх рулету змастіть жовтком і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 30 хвилин.
горіховий рулет - фото крок 6
Готовий рулет остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти