Рецепт Горіховий суп фото

Горіховий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Зелень , Горох
Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 17 хв.

При згадці цього супу у більшості в пам'яті спливає неапетитне блюдо з дитячого саду. Пора забути про таке і зробити інше. У цьому вам допоможе рецепт, як приготувати гороховий суп.

Опис приготування:

Ви можете використовувати молодий зелений горошок або звичайний. Можна зробити суп-пюре або звичайний. Зробіть суп з додаванням м'яса або тільки овочевий. Подавайте його відразу після приготування. Ви здивуєтеся, дізнавшись, що такий суп можна сміливо подавати на званих прийомах і в ресторанах.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бульйон - 2 склянки (курячий або овочевий)
  • Заморожений горошок - 0, 5 кілограма
  • М'ята - 0, 5 пучка
  • Сіль - За смаком
горіховий суп - фото крок 1
1. Очистіть цибулину і наріжте її дрібно. У каструлю викладіть вершкове масло, розтопіть його і додайте цибулю, обсмажуйте 6-8 хвилин.
горіховий суп - фото крок 2
2. Влийте в каструлю бульйон (овочевий або м'ясний), доведіть все до кипіння і варіть кілька хвилин.
горіховий суп - фото крок 3
3. У чашу блендера викладіть заморожений горошок (не розморожувати його) і листя м'яти.
горіховий суп - фото крок 4
4. Влийте вміст каструлі в чашу блендера і збийте до однорідної консистенції, поверніть назад в каструлю і прокип'ятіть, за смаком з сіллю.
горіховий суп - фото крок 5
5. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте листям м'яти. Смачного!

Схожі рецепти