Горіховий суп
(покроковий рецепт з фото)
При згадці цього супу у більшості в пам'яті спливає неапетитне блюдо з дитячого саду. Пора забути про таке і зробити інше. У цьому вам допоможе рецепт, як приготувати гороховий суп.
Ви можете використовувати молодий зелений горошок або звичайний. Можна зробити суп-пюре або звичайний. Зробіть суп з додаванням м'яса або тільки овочевий. Подавайте його відразу після приготування. Ви здивуєтеся, дізнавшись, що такий суп можна сміливо подавати на званих прийомах і в ресторанах.
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Бульйон - 2 склянки (курячий або овочевий)
- Заморожений горошок - 0, 5 кілограма
- М'ята - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
1. Очистіть цибулину і наріжте її дрібно. У каструлю викладіть вершкове масло, розтопіть його і додайте цибулю, обсмажуйте 6-8 хвилин.
2. Влийте в каструлю бульйон (овочевий або м'ясний), доведіть все до кипіння і варіть кілька хвилин.
3. У чашу блендера викладіть заморожений горошок (не розморожувати його) і листя м'яти.
4. Влийте вміст каструлі в чашу блендера і збийте до однорідної консистенції, поверніть назад в каструлю і прокип'ятіть, за смаком з сіллю.
5. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте листям м'яти. Смачного!