Чізкейк горіховий
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк горіховий я готую з горіхами пекан. Вони відмінно підходять для подібної випічки. Спробуйте цей ніжний, смачний чізкейк!
Чізкейк горіховий - це ніжний, солодкий, ситний десерт! Приготуєте ви його дуже швидко, на це не піде багато клопоту і часу. Інгредієнти теж цілком доступні! Ви вільні самі вибрати, з яким вершковим сиром буде ваш чізкейк! Крем-глазур, яким ми поливаємо спечений чізкейк, готується також просто і ви можете використовувати його для іншої випічки. Читайте рецепт чізкейку горіхового з фото!
- Шоколадне печиво - 150 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вершковий сир - 500 грам
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Цукор - 170-180 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Горіхи Пекан - 60 грам
- Коричневий цукор - 70-80 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 1 Ст. Ложка
Подрібніть печива. І додайте до них яйце. Все добре перемішайте.
Отримане тісто, основу для нашого чізкейку, викладіть у форму для випікання, попередньо покриту пекарської папером.
Подрібніть горіхи пекан.
Змішайте білий цукор, ванілін і вершковий сир. Додайте яйце і перемішайте все ще раз.
Потім додайте подрібнені горіхи пекан та борошно. Перемішайте. І отримане тісто вилийте на основу для чізкейку. Запікайте чізкейк горіховий 45 хвилин.
У каструлю вилийте вершки, насипте коричневого цукру і додайте вершкове масло. Все розтопіть і перемішайте. У вас вийде коричневий крем.
Вилийте ваш вершковий цукровий крем на чізкейк горіховий, як тільки він приготується. У вас вийде приголомшлива глазур! Чізкейк горіховий готовий!