Горбуша в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Горбуша в клярі - дуже просте блюдо. Для його приготування потрібно мінімум продуктів, зате виходить рибка відмінною! Пропоную свій покроковий рецепт горбуші в клярі з фото.
Горбуша - рибка, яка містить велику кількість легкозасвоюваних корисних речовин, серед яких білок, жирні кислоти, життєво необхідні мінерали. Ще один її великий плюс - вона практично не містить кісток. Тому приготувати горбушу в клярі - сущі дрібниці, доступні навіть починаючому кулінарові. Хай щастить!
- Горбуші - 800 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Борошно - 7 Ст. Ложок (пшеничне)
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець, приправи - - За смаком
- Рослинна олія - - За смаком (для обжарки)
Спершу підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Потім очистимо горбушу від шкіри і кісток, наріжемо порційними шматочками і обов'язково посолити і поперчити. Не забудемо!
Далі готуємо кляр. Для цього в окремому посуді замісити молоко, борошно і яйця. Місити, раджу, за допомогою блендера. Тоді тісто вийде без грудочок. Воно повинно вийти досить густим.
Гарненько розігріваємо сковорідку з рослинним маслом, не шкодуючи занурюємо в кляр шматочки риби і відправляємо їх смажитися.
Обсмажуємо з двох сторін до апетитної золотистої скоринки.
Готові шматочки викладаємо на прикрашену зеленню тарілкою і подаємо до столу.