Рецепт Горбуша в клярі фото

Горбуша в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Горбуша в клярі - дуже просте блюдо. Для його приготування потрібно мінімум продуктів, зате виходить рибка відмінною! Пропоную свій покроковий рецепт горбуші в клярі з фото.

Опис приготування:

Горбуша - рибка, яка містить велику кількість легкозасвоюваних корисних речовин, серед яких білок, жирні кислоти, життєво необхідні мінерали. Ще один її великий плюс - вона практично не містить кісток. Тому приготувати горбушу в клярі - сущі дрібниці, доступні навіть починаючому кулінарові. Хай щастить!

  • Горбуші - 800 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Борошно - 7 Ст. Ложок (пшеничне)
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець, приправи - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком (для обжарки)
горбуша в клярі - фото крок 1
Спершу підготуємо всі необхідні інгредієнти.
горбуша в клярі - фото крок 2
Потім очистимо горбушу від шкіри і кісток, наріжемо порційними шматочками і обов'язково посолити і поперчити. Не забудемо!
горбуша в клярі - фото крок 3
Далі готуємо кляр. Для цього в окремому посуді замісити молоко, борошно і яйця. Місити, раджу, за допомогою блендера. Тоді тісто вийде без грудочок. Воно повинно вийти досить густим.
горбуша в клярі - фото крок 4
Гарненько розігріваємо сковорідку з рослинним маслом, не шкодуючи занурюємо в кляр шматочки риби і відправляємо їх смажитися.
горбуша в клярі - фото крок 5
Обсмажуємо з двох сторін до апетитної золотистої скоринки.
горбуша в клярі - фото крок 6
Готові шматочки викладаємо на прикрашену зеленню тарілкою і подаємо до столу.

Схожі рецепти