Рецепт Горбуша в клярі в духовці фото

Горбуша в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Горбуші - дуже популярна, корисна і неймовірно смачна риба. Запечена в клярі горбуша виходить дуже апетитною! Дуже добре поєднується зі всілякими гарнірами і соусами. Спробуйте!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування горбуші в клярі в духовці. Підготовлене філе горбуші обмакиваем в кляр і запікаємо в духовці до готовності. Риба подається до столу з соусом і легким гарніром, наприклад, рисом або картоплею. Хай щастить!

  • Горбуші - 800 грам (філе)
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Олія соняшникова - 150 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
горбуша в клярі в духовці - фото крок 1
Філе риби нарізаємо на порційні шматочки.
горбуша в клярі в духовці - фото крок 2
Приготовим кляр. Змішайте: яйця, молоко, борошно, сіль і перець за смаком. Виходить густе і однорідне тісто.
горбуша в клярі в духовці - фото крок 3
Змастіть деко олією, умочіть рибу в кляр і запікайте до красивого золотистого кольору. Через 10-15 хвилин переверніть рибу іншою стороною. Смачного!

Схожі рецепти