Горбуша в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Горбуші - дуже популярна, корисна і неймовірно смачна риба. Запечена в клярі горбуша виходить дуже апетитною! Дуже добре поєднується зі всілякими гарнірами і соусами. Спробуйте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування горбуші в клярі в духовці. Підготовлене філе горбуші обмакиваем в кляр і запікаємо в духовці до готовності. Риба подається до столу з соусом і легким гарніром, наприклад, рисом або картоплею. Хай щастить!
- Горбуші - 800 грам (філе)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Філе риби нарізаємо на порційні шматочки.
Приготовим кляр. Змішайте: яйця, молоко, борошно, сіль і перець за смаком. Виходить густе і однорідне тісто.
Змастіть деко олією, умочіть рибу в кляр і запікайте до красивого золотистого кольору. Через 10-15 хвилин переверніть рибу іншою стороною. Смачного!