Горбуша в кефірному маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Горбуша в кефірному маринаді виходить неймовірно смачною, соковитою, ароматної. Це дуже смачна страва, яке приготувати не складе особливих труднощів. Спробуйте, ви залишитеся в захваті!
Горбуша в кефірному маринаді - це самий простий і швидкий спосіб приготування смачної риби без будь-яких турбот і труднощів. Готується неймовірно легко і завжди виходить апетитне, ароматне і привабливе блюдо. Його цілком можна запропонувати для урочистого обіду або званного вечері, блюдо чудово виглядає на столі і нікого не залишає байдужим. Ділюся рецептом, як приготувати горбушу в кефірному маринаді.
- Горбуші - 1200 грам
- Кефір - 300 мілілітрів
- Сир - 100 грам
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для риби)
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте маринад для риби. Соєденіте кефір і соєвий соус.
Додайте сіль, спеції для риби.
У горбуші видаліть голову і хвіст, зробіть філе.
Наріжте порційними шматочками.
Викладіть горбушу в маринад.
Добре перемішайте, щоб всі шматочки покрилися маринадом. Залиште мінімум на 10 хвилин, щоб риба замаринувалася.
Лук наріжте півкільцями, обсмажте на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Помідори наріжте кільцями.
Лук обсмажуйте до прозорості.
Шматок фольги складіть вдвічі. Дно змастіть рослинною олією і покладіть шматок риби. Налийте на рибу соус, в якому горбуша маринувати.
Зверху риби викладіть частина обсмаженої цибулі.
Далі покладіть помідор.
Зверху посипати сиром натертим на дрібній тертці.
Загорніть фольгу, зробіть кульочок.
Загорніть все шматочки рибки. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Смачна і ароматна горбуша готова.
Смачного!