Рецепт Gorbuša пар фото

Gorbuša пар
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви , Страви на пару
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Думаю не варто говорити про те, що риба приготована на пару дуже корисна, дієтична і до того ж смачна! Я буду готувати її в мультиварці, але за рецептом можна приготувати горбушу і в пароварці.

Опис приготування:

З овочів я додам морква. Так звана"подушка з овочів" дуже важлива, адже рибка з нею виходить більш соковитою. Ви можете взяти ріпчасту цибулю, болгарський перець або ж кольорову капусту, в загальному будь-які овочі на свій смак. Горбуша в пароварці готується аналогічно. Викладіть підготовлену рибу з овочами в чашу пароварки і готуйте 30 хвилин. Більш детально, як приготувати горбушу на пару, я розповім в покроковому рецепті.

  • Горбуші - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком (для риби)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
Gorbuša пар - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Риба повинна бути очищена, помита і нарізана НЕ стейки товщиною 1, 5-2 см. Морква також очистіть і помийте.
Gorbuša пар - фото крок 2
Рибу збризніть лимонним соком, за смаком натріть сіллю, перцем і спеціями для риби. Моркву наріжте кружальцями.
Gorbuša пар - фото крок 3
У чашу мультиварки для приготування на пару викладіть рибу і моркву. В основну чашу мультиварки налийте 2 мультістакана води, зверху поставте чашу з рибою і в режимі"варіння на пару" готуйте горбушу 30 хвилин. Якщо у Вас немає такого режиму, то підійде режим"суп" .
Gorbuša пар - фото крок 4
Наша рибка готова! Відмінний корисний вечерю чи обід!
Gorbuša пар - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти