Рецепт Gorbuša зима фото

Gorbuša зима
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід, Новий рік
Заготовки, Консервація

Нинішнім магазинним консервам довіряти не можна, - чого тільки в них не кладуть! Тому я роблю ще й рибні заготовки. Спробуйте мій варіант горбуші з овочами на зиму: смачно і корисно!

Рецепт цієї рибно-овочевої заготовки давно відомий і перевірений часом, тому рекомендую точно слідувати рецептурою і нічого не міняти.

  • Горбуші - 2 кілограма
  • Помідор - 2 кілограма
  • Морква - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Солі - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 150 грам
  • Оцет 9 % - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
Gorbuša зима - фото крок 1
1. Помідори наріжте кубиком.
Gorbuša зима - фото крок 2
2. Тушкуйте з додаванням невеликої кількості масла. Викладіть в окремий посуд.
Gorbuša зима - фото крок 3
3. Цибулю і моркву почистіть, моркву натріть на тертці, цибулю наріжте.
Gorbuša зима - фото крок 4
4. Тушкуйте з додаванням невеликої кількості масла. Викладіть в окремий посуд.
Gorbuša зима - фото крок 5
5. Горбушу відокремте від шкіри і кісток, наріжте на шматочки.
Gorbuša зима - фото крок 6
6. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
Gorbuša зима - фото крок 7
7. Додайте до горбуші всі обсмажені овочі. Додати сіль, додайте цукор, поперчіть, додайте оцет і тушкуйте все близько 40 хвилин.
Gorbuša зима - фото крок 8
8. Розкладіть в стерилізовані банки і закрийте стерилізованими кришками. Зберігайте в прохолодному приміщенні.
Gorbuša зима - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти