Рецепт Gorbuša зима фото

Gorbuša зима
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід , Новий рік
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Нинішнім магазинним консервам довіряти не можна, - чого тільки в них не кладуть! Тому я роблю ще й рибні заготовки. Спробуйте мій варіант горбуші з овочами на зиму: смачно і корисно!

Опис приготування:

Рецепт цієї рибно-овочевої заготовки давно відомий і перевірений часом, тому рекомендую точно слідувати рецептурою і нічого не міняти.

  • Горбуші - 2 кілограма
  • Помідор - 2 кілограма
  • Морква - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Солі - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 150 грам
  • Оцет 9 % - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
  • Лавровий лист - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
Gorbuša зима - фото крок 1
1. Помідори наріжте кубиком.
Gorbuša зима - фото крок 2
2. Тушкуйте з додаванням невеликої кількості масла. Викладіть в окремий посуд.
Gorbuša зима - фото крок 3
3. Цибулю і моркву почистіть, моркву натріть на тертці, цибулю наріжте.
Gorbuša зима - фото крок 4
4. Тушкуйте з додаванням невеликої кількості масла. Викладіть в окремий посуд.
Gorbuša зима - фото крок 5
5. Горбушу відокремте від шкіри і кісток, наріжте на шматочки.
Gorbuša зима - фото крок 6
6. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
Gorbuša зима - фото крок 7
7. Додайте до горбуші всі обсмажені овочі. Додати сіль, додайте цукор, поперчіть, додайте оцет і тушкуйте все близько 40 хвилин.
Gorbuša зима - фото крок 8
8. Розкладіть в стерилізовані банки і закрийте стерилізованими кришками. Зберігайте в прохолодному приміщенні.
Gorbuša зима - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти