Gorbuša зима
(покроковий рецепт з фото)
Нинішнім магазинним консервам довіряти не можна, - чого тільки в них не кладуть! Тому я роблю ще й рибні заготовки. Спробуйте мій варіант горбуші з овочами на зиму: смачно і корисно!
Рецепт цієї рибно-овочевої заготовки давно відомий і перевірений часом, тому рекомендую точно слідувати рецептурою і нічого не міняти.
- Горбуші - 2 кілограма
- Помідор - 2 кілограма
- Морква - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Солі - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 150 грам
- Оцет 9 % - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 400 мілілітрів
- Лавровий лист - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Помідори наріжте кубиком.
2. Тушкуйте з додаванням невеликої кількості масла. Викладіть в окремий посуд.
3. Цибулю і моркву почистіть, моркву натріть на тертці, цибулю наріжте.
4. Тушкуйте з додаванням невеликої кількості масла. Викладіть в окремий посуд.
5. Горбушу відокремте від шкіри і кісток, наріжте на шматочки.
6. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
7. Додайте до горбуші всі обсмажені овочі. Додати сіль, додайте цукор, поперчіть, додайте оцет і тушкуйте все близько 40 хвилин.
8. Розкладіть в стерилізовані банки і закрийте стерилізованими кришками. Зберігайте в прохолодному приміщенні.
9. Смачного!