Камбала пар
(покроковий рецепт з фото)
Філе камбали готується на пару в мультиварці без особливого клопоту і дуже швидко. Виходить чудове і корисне блюдо, яке поєднується практично з будь-яким гарніром. Підходить на вечерю і обід.
Як зробити камбалу на пару? Дуже просто! Розморожуємо і промиваємо філе камбали, присипаємо його сіллю і перцем і загортаємо в фольгу. Готуємо в мультиварці, режим "варка на пару" 20 хвилин. На гарнір підійде картопляне пюре або макарони. Хай щастить!
- Борсатися - 1 штука (філе)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Філе размораживаем, промиваємо і даємо йому обсохнути. Кладемо рибу на розстелену фольгу, присипаємо сіллю і перцем.
Загортаємо рибу у фольгу і кладемо в ємність для варіння на пару. У чашу мультиварки вливаємо гарячу воду. Готуємо в режимі "варка на пару" 20 хвилин.
Смачного!