Рецепт Гливи на корейській мові фото

Гливи на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Якщо ви любите пікантний смак корейських салатів, то обов'язково повинні дізнатися, як приготувати гливи по-корейськи! Грибочки виходять в міру гострі, пряні, ароматні - словом, ідеальна закуска!

Опис приготування:

Рецепт приготування глив по-корейськи має на увазі одну цікаву варіацію - половину ріпчастої цибулі можна покласти в гриби не в сирому вигляді, а в обжаренном. Вийде дуже цікавий смак і особливий, насичений аромат! Для того, щоб оцінити різницю, звичайно, варто спробувати і той, і інший варіанти, а для початку давайте дізнаємося, як приготувати гливи по-корейськи. Покрокові фото - в допомогу відважним кулінарам!

  • Гливи - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Оцет столовий 5% - 50 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки(1 ложка для відварювання грибів, 0, 5 ложки - для маринаду)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець червоний мелений - За смаком
  • Гвоздика - 2-3 штук
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Пряні трави сухі - За смаком (опціонально)
гливи на корейській мові - фото крок 1
Гливи промити проточною водою.
гливи на корейській мові - фото крок 2
Видалити жорсткі частини і нарізати невеликими шматочками.
гливи на корейській мові - фото крок 3
Скласти в каструлю, залити холодною підсоленою водою, кинути лаврушку і гвоздику, після чого варити до готовності грибів - приблизно хвилин 15-20. Гливи не повинні бути переварені, нехай залишаться трошки твердими і хрусткими.
гливи на корейській мові - фото крок 4
Відкинути гриби на друшляк, дати стекти рідини.
Тим часом нарізати півкільцями цибулю.
гливи на корейській мові - фото крок 5
Часник подрібнити.
гливи на корейській мові - фото крок 6
Гриби перекласти в каструлю або миску, заправити оцтом, цукром, сіллю, прянощами. Додати цибулю і часник, перемішати.
Прибрати в холодильник на добу.
Щоб гриби краще просочувалися маринадом, можна поставити невеликий гніт.
гливи на корейській мові - фото крок 7
Перед подачею на стіл заправити нерафінованою соняшниковою олією і, по бажанню, посипати дрібно нарізаною зеленою цибулькою.
Смачного!

Схожі рецепти