Гавайська суміш
(покроковий рецепт з фото)
У магазині можна купити готові заморожені суміші овочів, які використовують для приготування перших, других страв або закусок, випічки. Розповім, як приготувати «гавайську суміш» з куркою і рисом.
Найчастіше «гавайську суміш» подають як додаток до гарніру з рису, але тут я пропоную повноцінне гаряче блюдо з курячим м'ясом. Ця страва чимось нагадує паелью. Готується все досить просто і недовго. Овочеву суміш попередньо розморожувати не потрібно.
- Мал - 2 склянки (відвареної)
- Куряча грудка - 1 штука
- Гавайська суміш - 0, 5 склянки
- Зелена цибуля - 0, 5 пучка
- Часник - 1 зубчик
- Яйця - 1 штука
- Кунжутну олію - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
1
Вимийте курячу грудку і наріжте невеликими шматочками. У сковороду додайте кунжутне масло і розігрійте, викладіть куряче м'ясо і обсмажте його до готовності, перекладіть в тарілку.
2
Поверніть сковороду на вогонь, влийте трохи масла і додайте суміш овочів, подрібнену зелену цибулю і обсмажуйте 2 хвилини, потім додайте подрібнений часник і готуйте півхвилини.
3
Перекладіть готові овочі в окрему тарілку, а сковороду поверніть на вогонь.
4
У миску вбийте куряче яйце і збийте його, вилийте в сковороду. Як тільки яйце трохи зчепилося, відразу додайте відварений рис, куряче м'ясо і овочі.
5
Перемішайте вміст сковороди, влийте соєвий соус і прогрійте пару хвилин, потім розкладіть по тарілках і подавайте до столу.