Рецепт Піца з беконом і ананасом (Гавайська) фото

Піца з беконом і ананасом (Гавайська)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Фрукти, Ананас, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Піца, Страви з начинкою

Влітку порадувати своїх рідних можна екзотичної піцою з ананасом і беконом. Вона виходить злегка солодкої завдяки фрукту, але в іншому повністю нагадує італійську знамениту випічку.

Незвичайні піци - дуже гарне ситне частування для випадкових гостей, так як приготувати їх швидко, легко, і виходить випічка смачною і ароматною. Існує багато рецептів приготування піци з ананасами, але раджу спробувати саме цю. Тісто на заквасці робить її ідеальною для вечері. За бажанням в тісто можна додати трохи кунжуту або кмину для більш насиченого аромату м'якушки. Обов'язково подивіться, як приготувати піцу з беконом і ананасом, порадуйте своїх близьких!

  • Тісто - 500 грам (для несолодкої випічки)
  • Напівтвердий сир - 150-200 грам
  • Ананас - 100 грам
  • Сирокопчений бекон - 30-50 грам
  • Томати - 1 штука (консервовані подрібнені; банку)
  • Спеції - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Пшеничний стартер - 50 грам
  • Вода кімнатної температури - 570 грам(200г в закваску, 370г в тісто)
  • Біла пшеничне борошно - 800 грам(200г в закваску, 600г в тісто)
  • Цільнозерновий пшеничне борошно - 200 грам
  • Оливкова олія - 40 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
піца з беконом і ананасом (гавайська) - фото крок 1
1. Приготуйте закваску: воду змішайте з закваскою-стартером, добре перемішайте. Додайте борошно і знову добре перемішайте. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 8 годин.
піца з беконом і ананасом (гавайська) - фото крок 2
2. Розведіть закваску водою і перелийте в миску тістоміса. Додайте сіль, цукор, оливкова олія, просіяне пшеничне борошно вищого сорту і цельнозерновую борошно. Вимісити тісто протягом 5 хвилин на другій швидкості.
піца з беконом і ананасом (гавайська) - фото крок 3
3. Округлите тісто і перекладіть його в змащену олією миску. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 3-4 годину. Через півтори години обомніте тісто, взявши його за один край, максимально розтягнувши його і служив до протилежної сторони миски.
піца з беконом і ананасом (гавайська) - фото крок 4
4. Повторіть розтягування по колу, після чого переверніть тісто, вирівняйте його поверхню і залиште під плівкою до кінця вистоювання. Викладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню, зберіть краю до середини, переверніть і накрийте кришкою.
піца з беконом і ананасом (гавайська) - фото крок 5
5. Залиште тісто для відпочинку на 15-20 хвилин. Розпластайте тісто в товстий пласт розміром з майбутню піцу. Розподіліть по ньому консервовані подрібнені томати, спеції, чорний перець і тертий сир.
піца з беконом і ананасом (гавайська) - фото крок 6
6. Зверху викладіть тонкі скибочки бекону і шматочки ананаса. Випікайте піцу в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин на нижньому рівні. Смачного!

Схожі рецепти