Гавайська піца з ананасами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачна гавайська піца з ананасами і куркою легко готується в домашніх умовах. Виходить ситне і незвичайне частування для всієї всієї родини. Беріть на замітку рецепт!
Гавайська піца з ананасами і куркою часто продається в піцеріях, але її досить легко приготувати в домашніх умовах. Замісити просте дріжджове тісто на воді і використовуйте для начинки консервовані ананаси, відварене куряче м'ясо і тертий сир. Вийде дуже смачно, не гірше, ніж в піцерії.
- Борошно пшеничне - 450 грам
- Вода - 180 грам
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Дріжджі - 5 грам (сухі)
- Куряче філе - 180 грам
- Сир - 50 грам (твердий)
- Ананаси - 150 грам (консервовані)
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти для тіста.
Підготуйте інгредієнти для приготування начинки.
У теплу воду всипте цукор і сіль, перемішайте рідину.
Додайте сухі дріжджі в воду і знову перемішайте.
Влийте трохи рослинного масла.
Всипте просіяне борошно.
Замісити м'яке тісто, залиште під рушником підходити на 40-50 хвилин.
Дріжджове тісто збільшилася в 3 рази, обомніте його змазаними в маслі руками.
Розкачайте тісто в формі кола і змастіть кетчупом.
Для начинки наріжте середніми шматочками відварене куряче філе і консервовані ананаси.
Розподіліть начинку на піцу.
Присипте піцу тертим сиром.
Полийте піцу майонезом.
Випікайте піцу в розігрітій до 200-220 градусів духовці протягом 15 хвилин. Піца вийде пишною і м'якою. Сир розплавиться.
Смачного!