Піца гавайська з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Піца гавайська з куркою виходить солодкої завдяки ананасу. Курка просочується його соком і стає неймовірно ніжною і ароматною. Цю піцу варто спробувати!
Приголомшлива м'яка піца гавайська з куркою заслуговує справжньої італійської основи. В Італії, в багатьох ресторанах, в основу додають сир. Ось і я вирішив спробувати додати в свою піцу сири Пармезан і Моцарелла. Спробуйте, дуже смачно вийшло. А курка з ананасом поєднується прекрасно!
1. Спочатку згасимо курку. Вона повинна бути повністю приготуватися перед тим, як піде в духовку. Тому що сир запікається швидше, ніж курка. А тушкована курочка дуже добре обсмажується в духовці, пропечеться до золотистого кольору. Отже, викладіть шматочки курячого філе (раджу маленькі) в сковороду, спочатку обсмажте з усіх боків, потім додайте трохи водички і тушкуйте. Готово? Курочка мягкая? Викладаємо на тарілку і залишаємо в сторону. Тепер тісто.
2. Тісто готується ще простіше. Якщо ви ще не натерли сири Моцарелла і Пармезан, то зробіть це зараз. Бажано, на крупній тертці, хоча можете просто подрібнити блендером. Змішайте обидва сиру. Розділіть суміш на дві рівні частини. Одна піде в тісто, інша - на присипку.
3. До тієї частини суміші сирів, яка на тісто, додайте орегано і вбийте яйце. Замісити тісто. Якщо необхідно, додайте кип'яченої води, але не окропу, остигнула. І по чуть-чуть, щоб тісто не вийшло рідким.
4. Тепер розгортаємо тісто в рівну круглу корж. Ось і вийшла основа для піци!
5. Приготуйте деко, постеліть на нього Пекарській папір. Якщо такої немає, можете просто змастити оливковою олією.
6. Викладіть основу для піци на деко. Ще трохи, і наша піца гавайська з куркою готова.
7. Основу змастіть томатним пюре.
8. Дрібно наріжте помідори і консервовані ананаси.
9. Змішайте помідори і консервовані ананаси з куркою. Викласти не основу поверх томатного пюре.
10. Тепер беремо решту суміш сиром Моцарелла і Пармезан і посипаємо піцу.
11. У духовку ставимо на 20 хвилин. Сири повинні підрум'янитися. Слідкуйте за тим, щоб ні сири, Наша база не нахили.
Ваша чудова смачна і ароматна піца гавайська з куркою спекла! Прикрасьте її свіжим базиліком і подавайте до столу.
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Орегано - - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
- Пармезан тертий - 1 Склянка
- Базилік свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам
- Консервовані ананаси - 200 грам
1. Спочатку згасимо курку. Вона повинна бути повністю приготуватися перед тим, як піде в духовку. Тому що сир запікається швидше, ніж курка. А тушкована курочка дуже добре обсмажується в духовці, пропечеться до золотистого кольору. Отже, викладіть шматочки курячого філе (раджу маленькі) в сковороду, спочатку обсмажте з усіх боків, потім додайте трохи водички і тушкуйте. Готово? Курочка мягкая? Викладаємо на тарілку і залишаємо в сторону. Тепер тісто.
2. Тісто готується ще простіше. Якщо ви ще не натерли сири Моцарелла і Пармезан, то зробіть це зараз. Бажано, на крупній тертці, хоча можете просто подрібнити блендером. Змішайте обидва сиру. Розділіть суміш на дві рівні частини. Одна піде в тісто, інша - на присипку.
3. До тієї частини суміші сирів, яка на тісто, додайте орегано і вбийте яйце. Замісити тісто. Якщо необхідно, додайте кип'яченої води, але не окропу, остигнула. І по чуть-чуть, щоб тісто не вийшло рідким.
4. Тепер розгортаємо тісто в рівну круглу корж. Ось і вийшла основа для піци!
5. Приготуйте деко, постеліть на нього Пекарській папір. Якщо такої немає, можете просто змастити оливковою олією.
6. Викладіть основу для піци на деко. Ще трохи, і наша піца гавайська з куркою готова.
7. Основу змастіть томатним пюре.
8. Дрібно наріжте помідори і консервовані ананаси.
9. Змішайте помідори і консервовані ананаси з куркою. Викласти не основу поверх томатного пюре.
10. Тепер беремо решту суміш сиром Моцарелла і Пармезан і посипаємо піцу.
11. У духовку ставимо на 20 хвилин. Сири повинні підрум'янитися. Слідкуйте за тим, щоб ні сири, Наша база не нахили.
Ваша чудова смачна і ароматна піца гавайська з куркою спекла! Прикрасьте її свіжим базиліком і подавайте до столу.