Гаше з м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва чудово підходить для маленьких діток. Гаше схоже на дитяче м'ясне пюре, тільки набагато корисніше, адже ви знаєте, що входить до його складу. Смачно, швидко і корисно!
Готується таке гаше дуже просто і для цього не потрібні ніякі спеціальні навички. І ми завжди впевнені в якості цього чудового м'ясного блюда, адже готуємо його без шкідливих хімічних добавок. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати Гаше з м'яса.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Молоко - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 25 грам
- Борошно - 10 грам

Підготуйте інгредієнти.

Підготуйте білий соус. Змішайте молоко з борошном, поставте на повільний вогонь, варіть поки не загусне.

Додайте 10 грам вершкового масла, перемішайте, відкладіть в сторону.

Якщо готуєте собі, додайте дрібку солі. Ось такий вийде білий соус.

Яловичину пропустіть два рази через м'ясорубку.

У фарш додайте білий соус, добре перемішайте.

Перекладіть в каструльку, на повільному вогні доведіть до кипіння, додайте вершкове масло. Подавайте гарячим.

Гаше з м'яса готово. Смачного!