Рецепт Гарнір до свинини фото

Гарнір до свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Крупи, Морква, Цибуля, Мал, Горох
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Припустимо, що ви приготували запечену свинину або котлетки з неї. Виникає питання - що ж буде на гарнір? Пропоную приготувати рис з овочами. Готується гарнір просто і поєднується з м'ясом!

До вашої уваги - класичний рецепт приготування гарніру до свинини. Спершу обсмажуються і гасяться овочі - морква, цибуля та горошок. Потім засипається рис і вливається окріп, далі потрібно варити до повного випаровування всієї рідини. Гарнір дуже добре підходить до м'ясних страв, а особливо до страв зі свинини. Хай щастить!

  • Мал - 2 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Горошок консервований - 1 штука (баночка)
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гарнір до свинини - фото крок 1
Натираємо на крупній тертці моркву, цибулю дрібно ріжемо.
гарнір до свинини - фото крок 2
Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, приблизно 5 хвилин.
гарнір до свинини - фото крок 3
Засипаємо горошок, тушкуємо все разом ще 5 хвилин. Сіль і перець за смаком.
гарнір до свинини - фото крок 4
Тепер розподіляємо зверху рис.
гарнір до свинини - фото крок 5
Заливаємо все окропом, щоб рівень води був вище рису на 1 см.
гарнір до свинини - фото крок 6
Варимо приблизно 25-30 хвилин, щоб википіла вся вода.
гарнір до свинини - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти