Гарнір до свинини
(покроковий рецепт з фото)
Припустимо, що ви приготували запечену свинину або котлетки з неї. Виникає питання - що ж буде на гарнір? Пропоную приготувати рис з овочами. Готується гарнір просто і поєднується з м'ясом!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування гарніру до свинини. Спершу обсмажуються і гасяться овочі - морква, цибуля та горошок. Потім засипається рис і вливається окріп, далі потрібно варити до повного випаровування всієї рідини. Гарнір дуже добре підходить до м'ясних страв, а особливо до страв зі свинини. Хай щастить!
- Мал - 2 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Горошок консервований - 1 штука (баночка)
- Масло рослинне - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Натираємо на крупній тертці моркву, цибулю дрібно ріжемо.
Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, приблизно 5 хвилин.
Засипаємо горошок, тушкуємо все разом ще 5 хвилин. Сіль і перець за смаком.
Тепер розподіляємо зверху рис.
Заливаємо все окропом, щоб рівень води був вище рису на 1 см.
Варимо приблизно 25-30 хвилин, щоб википіла вся вода.
Смачного!