Гарбузове пюре в яблуці
(покроковий рецепт з фото)
Іноді поєднання овочів і фруктів дає прекрасний результат. Так вийшов цей приголомшливий десерт. Незвичайний, корисний і яскравий. Його смак вам здасться знайомим, але ви все одно знайдете нові відтінки.
Прочитайте про те, як приготувати гарбузове пюре в яблуці. Виходить дуже соковите солодке блюдо з великою кількістю спецій. У ньому трохи цукру, воно підійде для раціону правильного харчування. Спробуйте внести менше добавок, тоді десерт можна дати навіть маленьким дітям. А ще в начинку підійдуть родзинки і горіхи.
- Яблуко - 4 штуки
- Яйце - 0, 5 штуки
- Гарбузове пюре - 100 грам
- Молоко згущене без цукру - 4, 5 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 2, 5 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Суміш спецій - 0, 5 чайних ложки (запашний перець мелений, гвоздика мелена, мускатний горіх мелений)
1. З яблук видаліть серцевину, зрізавши верхню частину.
2. Зробіть начинку, змішавши пюре з корицею, цукром, спеціями, молоком і яйцем.
3. Потім начинку розподіліть по яблукам.
4. Запікайте яблука в духовці при 180 градусах протягом 20-25 хвилин. Подавайте десерт теплим. Приємного чаювання!