Яблучно-гарбузове пюре
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви тільки недавно почали прикорм своє дитинча або ж самі вважаєте за краще здорову та корисну їжу, розповім, як зробити яблучно-гарбузове пюре самостійно. Найсмачніше, ніж в магазині!
Взагалі, гарбуз зазвичай солодка сама по собі, та й яблука, якщо взяти солодкі і гарного сорту, теж. Так що іноді я в цілях зменшення калорійності страви, я не додаю цукор взагалі. В крайньому випадку, ложечку меду в тарілку додаю. Але звісно, якщо цей простий рецепт яблучно-гарбузового пюре ви готуєте для немовлят, ретельно його перетирають, а ось цукор і сметану рекомендують взагалі не додавати. Отже, розповідаю, як зробити яблучно-гарбузове пюре, а ви вже самі думайте, як і чим його доповнити!
- Гарбуз - 100 грам
- Яблуко - 1 штука
- Крем - За смаком (можна без неї)
- Цукор - За смаком
1. Яблука і гарбуз моєму, чистимо і нарізаємо дрібно.
2. Заливаємо очищеною водою, варимо 20 хвилин.
3. Виловлюємо овочі і подрібнити їх у блендері. Якщо хочете - Зараз додайте сметану і цукор за смаком.
4. Приємного апетиту вам і вашим діткам!