Гарбузове пюре
(покроковий рецепт з фото)
Хавуч езмесі - традиційне турецьке блюдо, яке являє собою дуже густий соус, який подається, як правило, до всіх видів м'яса і кебабів. Готується дуже швидко і з доступних продуктів.
Хавуч езмесі - традиційний турецький соус до м'ясних страв. Блюдо готується на основі йогурту з великою кількістю зелені і часнику. Воно настільки густе, смачне і корисне, що цілком може бути подано і як самостійне блюдо, в якості салату. Найпростіше приготування, а результат приголомшливий! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати хавуч езмесі.
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Йогурт натуральний - 400 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Морква почистіть, натріть на тертці і обсмажте з додаванням олії. Прохолодний.
Часник і петрушку дрібно наріжте.
Змішайте йогурт з охолодженої морквою, часником і петрушкою. Не забудьте посолити і поперчити. Додайте 2 ст.Л. Оливкового масла. Перемішайте.
Подайте до столу!