Рецепт Гарбузове пюре фото

Гарбузове пюре
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Єгипетська кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , До року
Соуси
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Хавуч езмесі - традиційне турецьке блюдо, яке являє собою дуже густий соус, який подається, як правило, до всіх видів м'яса і кебабів. Готується дуже швидко і з доступних продуктів.

Опис приготування:

Хавуч езмесі - традиційний турецький соус до м'ясних страв. Блюдо готується на основі йогурту з великою кількістю зелені і часнику. Воно настільки густе, смачне і корисне, що цілком може бути подано і як самостійне блюдо, в якості салату. Найпростіше приготування, а результат приголомшливий! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати хавуч езмесі.

  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Йогурт натуральний - 400 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гарбузове пюре - фото крок 1
Морква почистіть, натріть на тертці і обсмажте з додаванням олії. Прохолодний.
гарбузове пюре - фото крок 2
Часник і петрушку дрібно наріжте.
гарбузове пюре - фото крок 3
Змішайте йогурт з охолодженої морквою, часником і петрушкою. Не забудьте посолити і поперчити. Додайте 2 ст.Л. Оливкового масла. Перемішайте.
гарбузове пюре - фото крок 4
Подайте до столу!

Схожі рецепти