Рецепт Гарбузове панкейкі (оладки) фото

Гарбузове панкейкі (оладки)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Молоко, Вершкове масло, Гарбуз
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Солодке, Панкейкі, Оладки

Основою солодкої випічки можуть бути овочі, наприклад, гарбуз. Випічка з гарбузом виходить не тільки вологою, але ароматної і красивою. Так що подивіться, як приготувати гарбузові панкейкі (оладки).

Якщо ви любите панкейкі, але хочете різноманітності, спробуйте додати в тісто трохи гарбуза, найкраще гарбузового пюре. Готові млинці можна змастити вершковим маслом, медом або кленовим сиропом - головне, щоб було смачно і корисно. Для додаткового аромату раджу додати в тісто лимонну цедру, її можна попередньо заморозити і використовувати в міру необхідності.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 90 грам
  • Молоко - 300 грам
  • Гарбуз - 200 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
  • Цедра лимону - За смаком
гарбузове панкейкі (оладки) - фото крок 1
1. Білки збийте міксером з дрібкою солі до стану міцної піни. Жовтки перетріть міксером з вершковим маслом і цукром до однорідності.
гарбузове панкейкі (оладки) - фото крок 2
2. Додайте гарбузове пюре (відварену і збиту блендером гарбуз) і знову збийте. Додайте тепле молоко, збиті білки і перемішайте міксером.
гарбузове панкейкі (оладки) - фото крок 3
3. Просіяне борошно змішайте з корицею, розпушувачем і ваніліном, змішайте з лимонною цедрою. Додайте рідку частину тесту до сухої і перемішайте лопаткою.
гарбузове панкейкі (оладки) - фото крок 4
4. Залиште тісто в теплому місці на 20-30 хвилин. Випікайте панкейкі на розігрітій сковороді під кришкою на невеликому вогні. Смачного!

Схожі рецепти