Гарбузове млинці з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Виявляється, з гарбуза можна приготувати не тільки різноманітні каші, запіканки, оладки, варення та компоти. Рекомендую дізнатися, як приготувати гарбузові млинці з начинкою. Ділюся рецептом.
Опис приготування:
Млинці бувають різні і з різними начинками. Що тільки не придумують справжні гурмани, щоб вразити кулінарною майстерністю своїх близьких і рідних! Але ми сьогодні не тільки вразимо їх нашим майстерністю, але і підкоримо їх незабутнім смаком і ароматом млинців з гарбузом. Особливо це блюдо припаде до смаку самим маленьким. За бажанням такі млинці можна приготувати і з солодкою начинкою. В такому випадку можна додати родзинки, ваніль, корицю.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Молоко - 2 склянки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Пюре гарбузове - 150 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Грудка куряча - 300 грам
- Перець - За смаком
Відваріть м'ясо до готовності в підсоленій воді, пропустіть його через м'ясорубку.
Обсмажте дрібно нарізану цибулю, додайте його в фарш. Приправте сіллю і перцем.
Збийте яйця з сіллю і цукром.
Додайте тепле молоко.
Всипте просіяне борошно і додайте розпушувач. Ретельно перемішайте тісто віночком.
До тесту додайте зарание приготоване і збите блендером гарбузове пюре.
Всі інгредієнти добре перемішайте, додайте 2 столові ложки рослинної олії.
Смажте млинці звичайним способом.
Викладайте на млинець начинку, накривайте її з двох сторін млинцем.
Звертайте млинці в трубочки (або конвертиком), складайте їх швом в низ, подавайте до столу.