Рецепт Галантин з курки фото

Галантин з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка
Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід

Ідеєю для створення цього рецепта стала книга «Італійська домашня кухня». Страва, звичайно, не найпростіше в приготуванні, але сам процес створення дуже цікавий, і результат виправдовує все!

Перед подачею на святковий стіл готовий галантин можна нарізати скибочками. Але можна подати і курку цілком, звичайно, якщо вона буде оригінально прикрашена. Спробуйте, впевнена, що цей варіант, як приготувати палантин з курки, стане вашим коронною стравою.

  • Курка - 1 штука (тушка весом 1, 5 кг.)
  • Зелений горошок - 200 грам( заморожений)
  • Морква - 2 штуки
  • Фарш із яловичини - 250 грам
  • Свинячий фарш - 150 грам
  • Шинка - 100 грам (порізана тонкими скибочками)
  • Сіль, перець, суміш спецій для м'яса - 1 За смаком
галантин з курки - фото крок 1
Чищу курку таким чином, щоб шкіра залишилася неушкодженою, без розрізів і надривів. Від кісток відокремлюю таким чином, щоб шкіра залишилася ціла. Грудку розрізаю уздовж і розподіляю її рівномірно по всій поверхні обробної дошки. Солю, перчу і посипаю спеціями.
галантин з курки - фото крок 2
Змішую в чашці два види фаршу, за смаком трохи солю і перчу, а потім додаю розморожений зелений горошок і моркву, яку нарізаю не дуже великими кубиками.
галантин з курки - фото крок 3
По всій поверхні розкладеної на обробній дошці курки розподіляю начинку. Зверху укладаю в один шар скибочки шинки і повертаю цей "напівфабрикат" ruletom, після чого загортаю його щільно в фольгу. Духовка вже має бути розігріта до температури 200 градусів. Туди і відправляю нафаршировану курку, запікаю до готовності (на це йде приблизно 1-1, 5 годину).

Схожі рецепти