Gado-Гадо
(покроковий рецепт з фото)
Гадо-гадо - індонезійська овочевий салат з арахісовим соусом. Блюдо має безліч варіантів приготування, я хочу поділитися своїм.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати Гадо-гадо. Замість арахісової пасти можна подрібнити смажений арахіс в блендері до однорідної консистенції соусу. Гадо-гадо - овочеве асорті, тому можете додати будь-які овочі на свій смак. Також в такому салаті використовують варену картоплю, баклажан, кабачок, кукурудзу і шпинат. У мій рецепт входять: хрусткі свіжі овочі, смажений тофу і пікантна солодко-гостра заправка. Салат виходить яскравим, соковитим і неймовірно смачним!
- Паростки маша - 100 грам
- Тофу - 100-120 грам
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Редис - 2-4 штук
- Арахісова паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Сік лайма - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Кокосовий цукор - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Капуста червона - 70-90 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Для соусу змішайте арахісову пасту, сік лайма, соєвий соус, кокосовий цукор і воду до однорідної консистенції. Додайте часник і кайенский перець.
Тофу наріжте скибочками в півсантиметра. Обсмажте їх в олії до хрусткої скоринки.
Огірок і редиску наріжте кружальцями, моркву натріть на тертці корейської, капусту тонко нашаткуйте.
Додайте в тарілку паростки маша, тофу, а в центр викладіть соус.
Салат Гадо-гадо готовий, смачного!