Рецепт Gado-Гадо фото

Gado-Гадо
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Бобові , Тофу
Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Гадо-гадо - індонезійська овочевий салат з арахісовим соусом. Блюдо має безліч варіантів приготування, я хочу поділитися своїм.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати Гадо-гадо. Замість арахісової пасти можна подрібнити смажений арахіс в блендері до однорідної консистенції соусу. Гадо-гадо - овочеве асорті, тому можете додати будь-які овочі на свій смак. Також в такому салаті використовують варену картоплю, баклажан, кабачок, кукурудзу і шпинат. У мій рецепт входять: хрусткі свіжі овочі, смажений тофу і пікантна солодко-гостра заправка. Салат виходить яскравим, соковитим і неймовірно смачним!

  • Паростки маша - 100 грам
  • Тофу - 100-120 грам
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Редис - 2-4 штук
  • Арахісова паста - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сік лайма - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Кокосовий цукор - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Капуста червона - 70-90 грам
Gado-Гадо - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Gado-Гадо - фото крок 2
Для соусу змішайте арахісову пасту, сік лайма, соєвий соус, кокосовий цукор і воду до однорідної консистенції. Додайте часник і кайенский перець.
Gado-Гадо - фото крок 3
Тофу наріжте скибочками в півсантиметра. Обсмажте їх в олії до хрусткої скоринки.
Gado-Гадо - фото крок 4
Огірок і редиску наріжте кружальцями, моркву натріть на тертці корейської, капусту тонко нашаткуйте.
Gado-Гадо - фото крок 5
Додайте в тарілку паростки маша, тофу, а в центр викладіть соус.
Gado-Гадо - фото крок 6
Салат Гадо-гадо готовий, смачного!

Схожі рецепти