Фунчоза зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Хто не знає, funčoza - це така дуже тоненька рисова локшина, яка ще називається "скляній" або "кришталевої" . До вашої уваги - простий рецепт фунчози зі свининою. Смачно!
Простий рецепт фунчози зі свининою сподобається як любителям східної кухні, так і просто тим, хто без розуму від усього нового. Адже по суті вся приготування у вас відніме максимум 40 хвилин, а сам процес вкрай простий і приємний. У вас все вийде, це точно!
- Свинина - 100 грам
- Печериці - 150 грам
- Баклажан - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Імбир - 0.3 штуки (шматочок кореня імбиру приблизно 3 см. В довжину)
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Funčoza - 300 грам
- Соєвий соус - 100 грам (половина - в гриби з м'ясом, половина - в овочі)
1. На рослинному маслі добре обсмажити кунжут, поки він не стане золотистим. Потім додамо дрібно порубані гриби і м'ясо. Обсмажити до готовності, затоку соєвим соусом.
2. Або на окремій сковороді, або в тій же, тільки відкинувши поки м'ясо і гриби в сторону, обсмажити тепер баклажан, імбир, цибуля і перець, теж додавши соєвий соус.
3. Окремо також відварити фунчозу. Я взагалі не відварюю: просто заливаю її окропом.
4. А тепер ділимо локшину на порції, і кожну порцію присипаємо овочами і м'ясом з грибами. Смачного!