Фунчоза зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
З усіма любителями азіатської кухні хочу поділитися нескладним, але дуже цікавим варіантом, як приготувати фунчозу зі свининою і овочами.
1. М'ясо вимийте, обсушити трохи і наріжте тоненькими смужками.
2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Додайте сіль, перець, приберіть вогонь до середнього і смажте ще хвилин 5.
3. На окрему сковороду налийте трохи олії і відправте на плиту.
4. Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Обсмажте до золотистого кольору, а потім викладіть на тарілку.
5. Додайте ще трохи олії і обсмажте очищений і нарізаний тонкими смужками солодкий перець. При бажанні в рецепт приготування фунчози зі свининою і овочами можна додати трохи чилі за смаком.
6. Моркву очистіть і натріть на тертці. Викладіть на сковороду, попередньо знявши з неї перед. Обсмажте до м'якості.
7. Наріжте тонкими брусочками огірок і теж обсмажте пару хвилин.
8. Коли всі овочі окремо обсмажені, на сковороду до м'яса додайте пропущений через прес часник і через пару хвилин викладіть всі овочі.
9. Локшину спочатку залийте холодною водою хвилин на 5, а потім ще на стільки ж гарячої.
10. Перемішайте все вміст сковороди. Додайте сік лимона, ще трохи солі, перцю, shtepotku koriandra, паприка.
11. Викладіть локшину, попередньо відкинувши на друшляк, щоб стекла рідина.
12. Ще раз акуратно перемішайте і через 5 хвилин можна знімати з вогню.
Ось так, апетитна фунчоза зі свининою і овочами в домашніх умовах готова до подачі. Смачного!
- Funčoza - 200 грам
- Свинина - 400 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Солодкий перець - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1-4 зубчиків
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Додайте сіль, перець, приберіть вогонь до середнього і смажте ще хвилин 5.
3. На окрему сковороду налийте трохи олії і відправте на плиту.
4. Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Обсмажте до золотистого кольору, а потім викладіть на тарілку.
5. Додайте ще трохи олії і обсмажте очищений і нарізаний тонкими смужками солодкий перець. При бажанні в рецепт приготування фунчози зі свининою і овочами можна додати трохи чилі за смаком.
6. Моркву очистіть і натріть на тертці. Викладіть на сковороду, попередньо знявши з неї перед. Обсмажте до м'якості.
7. Наріжте тонкими брусочками огірок і теж обсмажте пару хвилин.
8. Коли всі овочі окремо обсмажені, на сковороду до м'яса додайте пропущений через прес часник і через пару хвилин викладіть всі овочі.
9. Локшину спочатку залийте холодною водою хвилин на 5, а потім ще на стільки ж гарячої.
10. Перемішайте все вміст сковороди. Додайте сік лимона, ще трохи солі, перцю, shtepotku koriandra, паприка.
11. Викладіть локшину, попередньо відкинувши на друшляк, щоб стекла рідина.
12. Ще раз акуратно перемішайте і через 5 хвилин можна знімати з вогню.
Ось так, апетитна фунчоза зі свининою і овочами в домашніх умовах готова до подачі. Смачного!