Рецепт Фунчоза зі свининою і овочами фото

Фунчоза зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Веганські страви
На обід, На вечерю
Страви цілком

З усіма любителями азіатської кухні хочу поділитися нескладним, але дуже цікавим варіантом, як приготувати фунчозу зі свининою і овочами.

1. М'ясо вимийте, обсушити трохи і наріжте тоненькими смужками.

2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Додайте сіль, перець, приберіть вогонь до середнього і смажте ще хвилин 5.

3. На окрему сковороду налийте трохи олії і відправте на плиту.

4. Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Обсмажте до золотистого кольору, а потім викладіть на тарілку.

5. Додайте ще трохи олії і обсмажте очищений і нарізаний тонкими смужками солодкий перець. При бажанні в рецепт приготування фунчози зі свининою і овочами можна додати трохи чилі за смаком.

6. Моркву очистіть і натріть на тертці. Викладіть на сковороду, попередньо знявши з неї перед. Обсмажте до м'якості.

7. Наріжте тонкими брусочками огірок і теж обсмажте пару хвилин.

8. Коли всі овочі окремо обсмажені, на сковороду до м'яса додайте пропущений через прес часник і через пару хвилин викладіть всі овочі.

9. Локшину спочатку залийте холодною водою хвилин на 5, а потім ще на стільки ж гарячої.

10. Перемішайте все вміст сковороди. Додайте сік лимона, ще трохи солі, перцю, shtepotku koriandra, паприка.

11. Викладіть локшину, попередньо відкинувши на друшляк, щоб стекла рідина.

12. Ще раз акуратно перемішайте і через 5 хвилин можна знімати з вогню.

Ось так, апетитна фунчоза зі свининою і овочами в домашніх умовах готова до подачі. Смачного!

  • Funčoza - 200 грам
  • Свинина - 400 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1-4 зубчиків
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
1. М'ясо вимийте, обсушити трохи і наріжте тоненькими смужками.

2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Додайте сіль, перець, приберіть вогонь до середнього і смажте ще хвилин 5.

3. На окрему сковороду налийте трохи олії і відправте на плиту.

4. Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Обсмажте до золотистого кольору, а потім викладіть на тарілку.

5. Додайте ще трохи олії і обсмажте очищений і нарізаний тонкими смужками солодкий перець. При бажанні в рецепт приготування фунчози зі свининою і овочами можна додати трохи чилі за смаком.

6. Моркву очистіть і натріть на тертці. Викладіть на сковороду, попередньо знявши з неї перед. Обсмажте до м'якості.

7. Наріжте тонкими брусочками огірок і теж обсмажте пару хвилин.

8. Коли всі овочі окремо обсмажені, на сковороду до м'яса додайте пропущений через прес часник і через пару хвилин викладіть всі овочі.

9. Локшину спочатку залийте холодною водою хвилин на 5, а потім ще на стільки ж гарячої.

10. Перемішайте все вміст сковороди. Додайте сік лимона, ще трохи солі, перцю, shtepotku koriandra, паприка.

11. Викладіть локшину, попередньо відкинувши на друшляк, щоб стекла рідина.

12. Ще раз акуратно перемішайте і через 5 хвилин можна знімати з вогню.

Ось так, апетитна фунчоза зі свининою і овочами в домашніх умовах готова до подачі. Смачного!

Схожі рецепти