Фрікасе з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Зробити смачний і незвичайний вечерю у французькому стилі для своїх рідних досить просто. Пропоную вам приготувати ніжне біле м'ясо в ароматному соусі з овочами, від такого хтось не відязикаться.
Французька кухня одна з моїх найулюбленіших, тому що в ній ідеально поєднуються всі інгредієнти, а смак у страв дуже вишуканий і витончений. І хоча є в ній досить багато складних рецептоd, виконати які під силу тільки професійним кухарям, але зустрічаються серед них і досить прості, як цей рецепт приготування фрикасе з курячої грудки. Неймовірно смачна страва, яке зможе приготувати кожен, воно відмінно підходить для повсякденного меню і зробить звичайна вечеря цікавіше і смачніше. Для цього рецепта, до речі, підійде будь-який біле м'ясо (кролик, індичка і так далі), але я пропоную вам найдоступніший і економічний варіант. Так що сміливо приступайте до справи, адже приготувати фрикасе з курячої грудки в домашніх умовах простіше простого, але скільки радості і захоплення подарує таке смачне блюдо вам і вашим домашнім.
- Грудка куряча - 500 грам
- Гриби - 100 грам
- Помідор - 3 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Бульйон курячий - 250 мілілітрів
- Вершки - 125 мілілітрів
- Вино біле сухе - 125 мілілітрів
- Сир - 80 грам
- Коньяк - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Зелень свіжа подрібнена - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком