Фрикадельки з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт простого овочевого супу з фрикадельками. Його легко приготувати. Часу витратите трохи, а супчик отримаєте - смакота!
Поріжте цибулю і картоплю, потріть моркву. Бульйон доведіть до кипіння, киньте в нього картоплю, потім цибулю і половину моркви. Іншу морква злегка обсмажте на сковороді і теж відправте в суп. Змішайте інгредієнти для фаршу, виліпити фрикадельки і відваріть їх окремо від супу протягом 10 хвилин. Капусту промийте, розберіть на суцвіття і додайте в суп разом з фрикадельками. Проваріть ще 10 хвилин, додайте зелень і зніміть з вогню. Дайте кілька хвилин настоятися, потім подавайте на стіл. Смачного!
- Цвітна капуста - 300 грам
- Курячий фарш - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Курячий бульйон - 3 L
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Зелень, сіль, перець - За смаком
Поріжте картоплю і киньте його в киплячий бульйон.
Поріжте цибулю і натріть моркву. Додайте в суп цибулю, половину моркви, а також промитий рис.
Іншу морква злегка обсмажте на сковороді протягом 3-4 хвилин і теж відправте в суп.
Змішайте фарш з борошном, яйцем, сіллю і перцем. Доведіть до кипіння воду і киньте в неї сфорязикні ложкою фрикадельки. Відваріть протягом 10 хвилин, потім відкиньте на друшляк.
Капусту промийте і розберіть на суцвіття. Додайте в суп фрикадельки і капусту, перемішайте і проваріть ще 10 хвилин. Додайте зелень і відставте з вогню. Дайте кілька хвилин настоятися, потім подайте на стіл.