Рецепт Яловичина з брокколі і цвітною капустою фото

Яловичина з брокколі і цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Яловичина, Брокколі, Кольорова капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Сьогодні пропоную розглянути цікавий варіант, як приготувати яловичину з брокколі і цвітною капустою. Ця страва настільки поживна і повноцінне, що нагодувати їм можна всю сім'ю.

Подібне блюдо можна готувати хоч кожен день. У ньому є необхідний організму (особливо зростаючому) білок, а також різні овочі, доповнюють раціон вітамінами. Яловичину при бажанні можна замінити свининою чи куркою. Буде теж дуже смачно!

  • Яловичина - 500 грам
  • Брокколі - 400 грам
  • Кольорова капуста - 400 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 штуки
  • Соус соєвий - За смаком
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Імбир - За смаком
  • Помідор - 1 штука
яловичина з брокколі і цвітною капустою - фото крок 1
Яловичину на цей раз я взяла без кісток. Тому як м'ясо буду різати на невеликі шматочки, майже як на гуляш. Промиваю вирізку, нарізаю на шматочки. Посипаю сіллю і перцем. Кладу накромсанние шматочки імбиру, поливаю все соєвим соусом.
яловичина з брокколі і цвітною капустою - фото крок 2
Дістаємо глибоку сковорідку, либо сотейник. Я взяла для цієї справи вок. Розпалює, наливаємо соняшникову, або оливкова олія. Викладаємо м'ясо, обсмажуємо його до готовності на середньому вогні. На це піде близько години. Обсмажене і протушенние м'ясо відкидаємо на окрему страву.
яловичина з брокколі і цвітною капустою - фото крок 3
Приступаємо до овочів. Нарізаємо моркву, часник, ріпчаста цибуля або цибулю-порей на тонкі скибочки. Промиваємо суцвіття цвітної капусти та брокколі. Обсмажуємо цибулю, часник і морква в соку, який залишився з-під м'яса. Доповідаємо кольорову капусту з брокколі. Підливаємо соєвий соус і тушкуємо все 5 хвилин.
яловичина з брокколі і цвітною капустою - фото крок 4
Перекладаємо м'ясо в вок до овочів, доповідаємо шматочки нарізаного тоненько помідора. Тушкуємо все разом до повної готовності протягом 10-15 хвилин. Якщо вам здасться, що потрібно більше соусу, додайте трохи води. Пробуйте на смак, перевіряючи блюдо на кількість солі і перець.
яловичина з брокколі і цвітною капустою - фото крок 5
Ну, ось наші овочі з м'ясом і готові. Вони просочилися соками і відмінно доповнюють один одного. Можна їх подавати як самостійне блюдо. А якщо хочете нагодувати голодних домочадців, рекомендую ще й рису відварити. Смачного!

Схожі рецепти