Яловичина з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина відмінно поєднується з цвітною капустою, Крім усього - це корисне блюдо готується дуже просто! Але абсолютно точно можу сказати, успіх страви буде тільки з молодою яловичиною або телятиною.
В азіатській кухні зазвичай присутній або яловичина, або курка! Будь-яке блюдо готується швидко, з використання різних спецій і це дуже смачно і корисно! Яловичина з цвітною капустою досить приємне блюдо, воно корисно тим, хто уникає зайвих калорій. М'ясо маринується в соєвому соусі і це дозволяє зробити його м'яким навіть при швидкій тепловій обробці!
- Яловичина - 400 грам
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Кольорова капуста - 400 грам
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
- Імбир - 1/2 чайних ложки (тертий)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки
М'ясо порізати тонкими шматочками.
Соєвий соус.
Змішайте соєвий соус, оцет, цукор, крохмаль.
М'ясо замаринувати в соусі і залишити на 30 хвилин.
Порізати часник.
Посмажити на маслі часник, додати цвітну капусту. Додати капусту і обсмажити одну хвилину. Додати воду і готувати п'ять хвилин.
Смажити імбир на сильному вогні.
Додайте м'ясо і готуйте 5 хвилин, помішуючи. З'єднайте капусту і яловичину, смажте на великому вогні одну хвилину. Блюдо готово!
Смачного!