Форель «Ерланген»
(покроковий рецепт з фото)
Любите готувати що-небудь новеньке? Хочу вам запропонувати цікавий, пікантний і вишуканий варіант, як приготувати форель "ерланген" на оригінальній сирної подушці. Подобається ідея? запам'ятовуйте.
Використовувані в цьому рецепті інгредієнти в такому поєднанні напевно вас здивують. Маслини з оливками, пікантний Пармезан і Дор блю з соковитою і ніжною червоної рибкою - це по-справжньому святкова страва. А до всього іншого сам процес не займає багато часу, та й зусиль мінімум. Рекомендую спробувати повторити рецепт в домашніх умовах, він дійсно приголомшливий.
- Форель - 1 штука (достук)
- Пармезан - 150-200 грам
- Дор Блю - 100 грам
- Маслини і оливки - 100 грам (можна вибрати щось одне)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Кріп або розмарин - За смаком
![форель](https://kuhari.com.ua/img/forel_quoterlangenquot-371353.webp)
1. Вимийте рибку, видаліть голову і хвіст, акуратно розріжте і дістаньте кісточки і хребет. Вийде філе на шкірці.
![форель](https://kuhari.com.ua/img/forel_quoterlangenquot-371354.webp)
2. На деко покладіть лист пергаменту, змастіть його трохи маслом. Натріть на тертці пармезан, викладіть рівним шаром. Для аромату можна додати гілочки зелені (кропу або розмарину, наприклад).
![форель](https://kuhari.com.ua/img/forel_quoterlangenquot-371355.webp)
3. Викладіть на сирну подушку форель. Підсолити і поперчіть за смаком. Додавати багато спецій я не раджу.
![форель](https://kuhari.com.ua/img/forel_quoterlangenquot-371356.webp)
4. Зверху рибку присипте подрібненою зеленню, маслинами і оливками, а також шматочками Дор блю або іншого сиру за смаком. Надішліть деко в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте хвилин 35-40.
![форель](https://kuhari.com.ua/img/forel_quoterlangenquot-371357.webp)
5. Краса, Чи не справедливість? Акуратно наріжте порційними шматочками і подавайте до столу з овочами або гарніром. Смачного!