Форель, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)
Така форель, фарширована грибами в домашніх умовах, готується швидко і просто, а за смаком виходить просто божественної! Крім того, за рахунок мінімального використання жирів - це корисна їжа!
Розповідаю, як приготувати форель, фаршировану грибами. Блюдо виходить ніжне і дуже корисне, - адже тут ми не використовуємо нічого сильно жирного або калорійного. Так що, якщо готувати начинку з мінімальним додаванням олії, і не подавати рибу з майонезом, - отримаємо смачне, корисне і чудове блюдо! рекомендую!
- Форель річкова - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Кукурудза консервована - За смаком
- Спеції - За смаком
1. На сковороді обсмажити окремо всі овочі, і окремо - подрібнені шампіньйони. Спеції - за смаком. Трохи остудити і з'єднаємо вміст двох сковорідок.
2. Рибу очищаємо від кісток, промиваємо, обсушити і натираємо сіллю. Викладаємо нашу начинку зі сковороди і скріплюємо краю.
3. Запікаємо приблизно 20-30 хвилин до готовності риби. Смачного!