Рецепт Форель, фарширована грибами фото

Форель, фарширована грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель , Гриби , Печериці
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Така форель, фарширована грибами в домашніх умовах, готується швидко і просто, а за смаком виходить просто божественної! Крім того, за рахунок мінімального використання жирів - це корисна їжа!

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати форель, фаршировану грибами. Блюдо виходить ніжне і дуже корисне, - адже тут ми не використовуємо нічого сильно жирного або калорійного. Так що, якщо готувати начинку з мінімальним додаванням олії, і не подавати рибу з майонезом, - отримаємо смачне, корисне і чудове блюдо! рекомендую!

  • Форель річкова - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Кукурудза консервована - За смаком
  • Спеції - За смаком
форель, фарширована грибами - фото крок 1
1. На сковороді обсмажити окремо всі овочі, і окремо - подрібнені шампіньйони. Спеції - за смаком. Трохи остудити і з'єднаємо вміст двох сковорідок.
форель, фарширована грибами - фото крок 2
2. Рибу очищаємо від кісток, промиваємо, обсушити і натираємо сіллю. Викладаємо нашу начинку зі сковороди і скріплюємо краю.
форель, фарширована грибами - фото крок 3
3. Запікаємо приблизно 20-30 хвилин до готовності риби. Смачного!

Схожі рецепти