Грудка, фарширована грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна, дуже смачне і досить ситне блюдо - це грудка, фарширована грибами і сиром в домашніх умовах. Спробуйте приготувати її і ви будете здивовані результатом.
Це дивно простий рецепт грудки, фаршированої грибами та сиром, яку можна подавати з найрізноманітнішими соусами або гарнірами. Сир використовувати можна абсолютно будь-який - твердий або м'який на смак.
- Куряче філе - 6 штук
- Гриби - 300 грам
- Сир - 200 грам
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Крім основних інгредієнтів в рецепт приготування грудки, фаршированої грибами та сиром, можна використовувати найрізноманітніші спеції і приправи. Свіжу зелень при бажанні можна замінити сушеної.
2. Філе вимити, обсушити і викласти на обробну дошку. Накрити харчовою плівкою і акуратно відбити молоточком. Пласт філе повинен бути тонким, але цільним.
3. Гриби вимити, відкинути на друшляк. Надіслати в блендер і подрібнити. При бажанні можна додати також трохи цибулі або часнику. На сковороду налити трохи олії і обсмажити гриби до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
4. На філе викласти тонкий скибочку сиру і невелика кількість смажених грибів. При бажанні цей простий рецепт грудки, фаршированої грибами та сиром можна доповнити також скибочкою помідора.
5. Згорнути акуратно, так щоб начинка виявилася усередині, і закріпити зубочистками.
6. На сковороді розігріти рослинне (можна використовувати вершкове) масло і відправити туди грудку. Обсмажити на середньому вогні до появи скоринки і готовності.
7. Для 5-7 хвилин до готовності додати дрібку солі, перцю і спецій при бажанні. Коли грудка, фарширована грибами і сиром в домашніх умовах готова, присипати зверху свіжою зеленню і можна подавати до столу.