Рецепт Грудка, фарширована грибами та сиром фото

Грудка, фарширована грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Оригінальна, дуже смачне і досить ситне блюдо - це грудка, фарширована грибами і сиром в домашніх умовах. Спробуйте приготувати її і ви будете здивовані результатом.

Опис приготування:

Це дивно простий рецепт грудки, фаршированої грибами та сиром, яку можна подавати з найрізноманітнішими соусами або гарнірами. Сир використовувати можна абсолютно будь-який - твердий або м'який на смак.

  • Куряче філе - 6 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Сир - 200 грам
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 1
1. Крім основних інгредієнтів в рецепт приготування грудки, фаршированої грибами та сиром, можна використовувати найрізноманітніші спеції і приправи. Свіжу зелень при бажанні можна замінити сушеної.
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 2
2. Філе вимити, обсушити і викласти на обробну дошку. Накрити харчовою плівкою і акуратно відбити молоточком. Пласт філе повинен бути тонким, але цільним.
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 3
3. Гриби вимити, відкинути на друшляк. Надіслати в блендер і подрібнити. При бажанні можна додати також трохи цибулі або часнику. На сковороду налити трохи олії і обсмажити гриби до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 4
4. На філе викласти тонкий скибочку сиру і невелика кількість смажених грибів. При бажанні цей простий рецепт грудки, фаршированої грибами та сиром можна доповнити також скибочкою помідора.
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 5
5. Згорнути акуратно, так щоб начинка виявилася усередині, і закріпити зубочистками.
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 6
6. На сковороді розігріти рослинне (можна використовувати вершкове) масло і відправити туди грудку. Обсмажити на середньому вогні до появи скоринки і готовності.
грудка, фарширована грибами та сиром - фото крок 7
7. Для 5-7 хвилин до готовності додати дрібку солі, перцю і спецій при бажанні. Коли грудка, фарширована грибами і сиром в домашніх умовах готова, присипати зверху свіжою зеленню і можна подавати до столу.

Схожі рецепти