Форель біла
(покроковий рецепт з фото)
Привіт любителям і обожателям риби! Хочу розповісти, як легко і просто приготувати ресторанне блюдо.
Постараюся розкрити всі секрети приготування ідеального маринаду для риби. Завдяки йому рибка виходить ніжною, ароматної і пікантною. Також через незвичайну оброблення форелі білої, блюдо оригінально виглядає і завжди прикрасить ваш стіл.
- Форель - 3 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Біле вино - 200 мілілітрів
- Чебрець - 4 пучка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Стручкова квасоля - 10 штук
- Помідор - 3 штуки
- Лук-пориста - 1 штука
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно пшеничне - 2 чайних ложки
- Вершки 10% - 100 грам
- Сир - 50 грам
Промийте рибу, просушіть її паперовою серветкою, попатраєте, видаліть зябра і кістки.
Овочі наріжте брусочками, обсмажте на олії. Приготуйте соус: розтопіть вершкове масло, додайте в нього невеликими порціями молоко і борошно. Додайте сир, вино і трохи проваріть.
Змішайте сік лимона з рослинним маслом, додайте вино, листочки чебрецю і замаринуйте цією сумішшю рибу на 2-3 годину.
Мариновану рибу перекладіть на деко, поруч з рибою викладіть половинки помідорів. Запікайте рибу в розігрітій духовці до 180 градусів до готовності в межах 60 хвилин.