Рецепт Форель біла фото

Форель біла
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Форель
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Привіт любителям і обожателям риби! Хочу розповісти, як легко і просто приготувати ресторанне блюдо.

Постараюся розкрити всі секрети приготування ідеального маринаду для риби. Завдяки йому рибка виходить ніжною, ароматної і пікантною. Також через незвичайну оброблення форелі білої, блюдо оригінально виглядає і завжди прикрасить ваш стіл.

  • Форель - 3 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Біле вино - 200 мілілітрів
  • Чебрець - 4 пучка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Стручкова квасоля - 10 штук
  • Помідор - 3 штуки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно пшеничне - 2 чайних ложки
  • Вершки 10% - 100 грам
  • Сир - 50 грам
форель біла - фото крок 1
Промийте рибу, просушіть її паперовою серветкою, попатраєте, видаліть зябра і кістки.
форель біла - фото крок 2
Овочі наріжте брусочками, обсмажте на олії. Приготуйте соус: розтопіть вершкове масло, додайте в нього невеликими порціями молоко і борошно. Додайте сир, вино і трохи проваріть.
форель біла - фото крок 3
Змішайте сік лимона з рослинним маслом, додайте вино, листочки чебрецю і замаринуйте цією сумішшю рибу на 2-3 годину.
форель біла - фото крок 4
Мариновану рибу перекладіть на деко, поруч з рибою викладіть половинки помідорів. Запікайте рибу в розігрітій духовці до 180 градусів до готовності в межах 60 хвилин.

Схожі рецепти