Форель смажена
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже легкий рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати форель смажену. Ця червона риба містить жирні кислоти Омега-3 і використовується в дієтичному харчуванні.
Зазвичай форель запікають, смажать або солять, але особливо смачною вона виходить на грилі. З фореллю добре поєднуються лимони, апельсини, мандарини, імбир, вершки, крем, біле вино, чебрець, розмарин, журавлина і різноманітна зелень. Я запропонувала вам базовий рецепт, але ви можете його змінювати.
- Форель свіжа - 500 грам
- Петрушка подрібнена - 1, 5 Ст. Ложки
- Заголовок Бондюель - 3 Ст. Ложки
- Насіння селери - 1/4 чайних ложки
- Чорний перець мелений - 1/4 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
1
Форель почистіть, промийте та висушіть паперовим рушником.
2
У мисці змішайте насіння селери, подрібнену зелень петрушки, чорний перець, сіль і кукурудзяну муку.
3
Обваляйте рибу в приготовленої суміші.
4
У антипригарной сковороді нагрійте оливкову олію і обсмажуйте рибу по 2-3 хвилини з кожного боку.
5
Риба повинна вийти золотистої і хрусткою. Подавати смажену форель краще гарячої.